Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Selammmms
Bugün adım az oldu
İlk öğün 13.00
Son öğün 17.30
Ara kahve
Yeşilçay
Arrietty_ Arrietty_ Chocolita Chocolita
IMG_0410.webpIMG_0416.webpIMG_0422.webp

Cumartesi uygun olmayanlar, Arrietty_ Arrietty_ sende saat farkı vardı sanırım,
tartısını cumadan yani yarın atabilir. Tekrar hatırlatmak istedim. Çünkü Cumartesi haftasonu yoğunluğu bazılarımız tartısını geç atabiliyor. 15:00 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir. 15:00 dememizin sebebi de uyarının önüne geçmek için. Yoksa tartı atmak için çok geç bir saat. Uyku şişliğini attıktan sonra hemen göndermek gerek

tartısını cumadan yani yarın atabilir. Tekrar hatırlatmak istedim. Çünkü Cumartesi haftasonu yoğunluğu bazılarımız tartısını geç atabiliyor. 15:00 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir. 15:00 dememizin sebebi de uyarının önüne geçmek için. Yoksa tartı atmak için çok geç bir saat. Uyku şişliğini attıktan sonra hemen göndermek gerek
Tartinmak için çok sabırsızlanıyorum ama yarın olmaz ctesi yi bekliyorum bir günde bir gün 50 Gr vererek belki birinci olurum😂🤣😂😂😂🤣

Evet saat farki var.
Ama ise gitmedigim icin sorun olmaz.
Cok incesin chocom,onu bile hatirlamissin.
Tesekkur ediyorum

Benim sisligim 11 e dogru iniyor.

Tamam canım. Aynıysa sıkıntı yok. Bende hep akşam yemeklerimi çekmeyi unutuyorum
😂😂 belli mi olur çokom aa bu kadın hep aynı resmi atıyo diyen olur çokom ön bilgi verem de
Ona bakılırsa ben hiç çekmiyorum artık yediklerimi çekip atma alışkanlığı yapayım bakalım ne oluyor
Daha motive edici oluyor doyduktan sonra da aa evet bak gerçekten güzel menü yemişim . Yada bugün çok olmuş diyebiliyorum 😁

Günaydınlar, dünkü menüm perşembe günü
Kahvaltı; 2 yumurta, domates, avokado, 1 dilim ekmek

Kahve ve 3 hurma

Akşam; spaghetti makarna ve salata- avokado

13.325 adım

Eklentiler

• IMG_7589.webp
    IMG_7589.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 9
Back
X