Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

di mi, ben de cuma akşamları spor yapmamayı tercih ediyorum

hahahahaha o dukan biralar girecek listelere girecek😂 acaba ben de bu hafta diyeti kaçamaklı haftamda dukan mı eklesem listeme napsam ki ya
Ya ben de öyle şeylere dikkat etmeye çalışıyorum cuma günü. Şişkinlik yapacak bişi yemeyeyim, sporu doğru zamanda yapayım falan diye. Bu hafta ödem attırıcı sular da içtim. Bi kolumu kesmediğim kaldı yine de artı 😂😂

Bence ekle canım, baksana diyetisyen bile verdi :) Dukan yazayım listene deyince bi gülme geldi bana ama tuttum kendimi 🤭

sabah erkenden evden çıktığımız için direkt tartıldım valla uyanınca. wc falan yok 😂 yine de eksi geldim 😍😍

ctesi: 67.75
bugün: 67.40

fark: -0.350

hiç yoktan iyidir diyorummm ve hayatıma devam ediyorumm köşeme çekiliyor herkesin kiloları takip ediyorum
Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Tebrikler kaptan🤩 Jou Jou da bildirim yapaydı kimi tutduğumu açıklayacam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cumartesi 74.9
Bugun 73.6
Fark -1300 ❣️
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 94bassuk 94bassuk

50 gunde 9700 gitti cok sukur ❣️
MaşaAllah maşaAllah tebrikler canım 🥰🤩
Bildirimimi yapayım

Geçen hafta: 66,20
Bugün: 64,85
Fark: 1,35
Yüzde: 2,04 🥳

Jou Jou Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eki Görüntüle 3595733
Anam eksiye bak maşaAllah tebriklerrr 💞🤩
Günaydın kızlar cumartesi tartı bildirimi yapiyim .
Bugün 83.60kg
Dün yediğim bitter çikolata beni tırmaladı🙈
Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa Eki Görüntüle 3595735
Tebrikler canım 💞

Tekrar Günaydın 🌸

Bildirimimi yapayım.

Kaçamaksız, güzel beslendiğim, güzel yürüdüğüm bir haftaydı ama adet ödemi maalesef. Ancak tartıda artı olsam da muhakkak yağdan gitmiştir diye düşünüyorum. Ama grubu kötü etkiliyor ona üzüldüm. Kusura bakmayın kızlar ve kaptancığım.

Geçen Cumartesi: 67.8
Bu Cumartesi: 68.3
Fark +500
Yüzde: 0,737

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
Sakın moralini bozmayasın tamammı böyle şeyler ola bilir çok normal ex rakibim 🤣🤣🤣🤣

Tebrikler kaptan🤩 Jou Jou da bildirim yapaydı kimi tutduğumu açıklayacam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

MaşaAllah maşaAllah tebrikler canım 🥰🤩

Anam eksiye bak maşaAllah tebriklerrr 💞🤩

Tebrikler canım 💞
Wc bekledimm olmadıı acımdanda öldümm mecbur tartıldım böyle dün 68.5 tim demekki o civarlardayim🤣🤣

94bassuk 94bassuk Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

1000029251.webp

Tekrar Günaydın 🌸

Bildirimimi yapayım.

Kaçamaksız, güzel beslendiğim, güzel yürüdüğüm bir haftaydı ama adet ödemi maalesef. Ancak tartıda artı olsam da muhakkak yağdan gitmiştir diye düşünüyorum. Ama grubu kötü etkiliyor ona üzüldüm. Kusura bakmayın kızlar ve kaptancığım.

Geçen Cumartesi: 67.8
Bu Cumartesi: 68.3
Fark +500
Yüzde: 0,737

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
Hiccc sıkma canını biliyorsun sonuçta neden olduğunu gider kuzum

Iyi akşamlar kızlar bugünkü menum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
3 zeytin
Domates salatalık
1 tk bal

Ogle
1 tabak ıspanak yemeği
Yogurt ve salata

Aksam
Zeytinyağlı yesil fasulye
Salata ve yoğurt

Su 3 lt

Harika bir menü canim. Ama naçizane tavsiyem harika ama hem aynı düzende. Biraz değişiklik iyi gelir gibi. Mesela kahvaltı yerine 15 çiğ fındık veya ceviz yanına 3 hurma 1 kahve, öğlen kahvaltı, akşama ton balıklı salata, tavuklu salata , bakliyatlj salata gibi. Ara öğün olarak meyve üzerine şekersiz fıstık ezmesi üzerine kakao veya tarçın gibi gibi. Biraz yediklerini değiştirmek iyi gelebilir

Günaydın kızlarrrr 2 gun önce tartilmistim moralim baya bozulmuştu ama çok şükür bugün öyle olmadı yaaa
Gecen hafta 99.8
Bugun 99.5
Fark-300 gr cok çok az ama eksi çok şükür
Yarın filan regl olacağım regl bitimine yakın 2 hu ayran çorbası detoksu yapacağım inşallah
Bu arada hazırlıkta olmaktan vazgeçtim 🤣🤣 takımlara alabilirsin boncugum Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa 94bassuk 94bassuk canimm senin eksi daha çok olurdu muhtemelen erken tartildigin için öyle bizi tamamen boşlama haa gel arada bu hazırlık döneminde 🥰

Eklentiler

• 20250524_083225.webp
    20250524_083225.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 0
Günaydın kızlarrrr 2 gun önce tartilmistim moralim baya bozulmuştu ama çok şükür bugün öyle olmadı yaaa
Gecen hafta 99.8
Bugun 99.5
Fark-300 gr cok çok az ama eksi çok şükür
Yarın filan regl olacağım regl bitimine yakın 2 hu ayran çorbası detoksu yapacağım inşallah
Bu arada hazırlıkta olmaktan vazgeçtim 🤣🤣 takımlara alabilirsin boncugum Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa 94bassuk 94bassuk canimm senin eksi daha çok olurdu muhtemelen erken tartildigin için öyle bizi tamamen boşlama haa gel arada bu hazırlık döneminde 🥰

Tebrik ederim canım uzun süredir diyet yapan bir kişi için 300gr hiç kötü değil. 💞🧿

:KK36: her yaşın güzelliği ayrı abla olmak da güzel bi duygu bence 3 küçük kız kardeşim var 🥰
3 tane de bende var
Iyi akşamlar kızlar bugünkü menum

Sabah
1 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
3 zeytin
Domates salatalık
1 tk bal

Ogle
1 tabak ıspanak yemeği
Yogurt ve salata

Aksam
Zeytinyağlı yesil fasulye
Salata ve yoğurt

Su 3 lt
Cuma gününe yaraşır bir menü olmuş ❤️

Harika bir menü canim. Ama naçizane tavsiyem harika ama hem aynı düzende. Biraz değişiklik iyi gelir gibi. Mesela kahvaltı yerine 15 çiğ fındık veya ceviz yanına 3 hurma 1 kahve, öğlen kahvaltı, akşama ton balıklı salata, tavuklu salata , bakliyatlj salata gibi. Ara öğün olarak meyve üzerine şekersiz fıstık ezmesi üzerine kakao veya tarçın gibi gibi. Biraz yediklerini değiştirmek iyi gelebilir
Aynen canım degistircem bu hafta bir detoks ardına bi değişiklik yapacağım

Back
X