Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Sabah: 5zeytin, 1kk.b.peynir, 3çeri domates, 1/2simit,1b.çay
Öğle: 1/4sandviç
Akşam: 1k.çorba, ıspanak, 1d.ekmek
Su 3lt
Spor 12789 adım yürüyüş
Chocolita Chocolita Arrietty_ Arrietty_
Adım sayılarımız aynı 😍 ama ekran görüntülü olması lazım canım
Arrietty_ Arrietty_
Chocolita Chocolita

Tamamdır
Screenshot_20250516_102903.webp

Evet saat farki var.
Ama ise gitmedigim icin sorun olmaz.
Cok incesin chocom,onu bile hatirlamissin.
Tesekkur ediyorum

Benim sisligim 11 e dogru iniyor.
Unutmam ❤️😘
😂😂 belli mi olur çokom aa bu kadın hep aynı resmi atıyo diyen olur çokom ön bilgi verem de

Daha motive edici oluyor doyduktan sonra da aa evet bak gerçekten güzel menü yemişim . Yada bugün çok olmuş diyebiliyorum 😁
Aynen iyi yaptın.
Tabak hazırlamak motive ediyor gerçekten. Bir de güzel sunmaya çalışıyorsun peynir şöyle dursun domates yan dursun ahahaha
Çok doğru bugünlerde bir tatlıya düştüm engel olamadım yedim. Chocolita Chocolita bacağımdan asacak bu defa 🤣🤣
Bir gün tatlı yerken şöyle alacağım seni

e0c97924582e58c67a4142a80e3dcdcb.gif

Evett şimdi kızlar haftalık adım fotosunu günlük olarak topiğe göndermeyenler bugün göndermeyi unutmasın.

Bu akşam bu adımları toplayıp sonucu Arrietty_ Arrietty_ etiketleyerek gönderelim ✨

Gecmis olsun :(
Neyiniz var?
Boynumda kırık vardı iyileşti şükür ama sıkıntılı bir yerde tam omur kısmı sinirlere yakın yaklaşık 5 ay yatakta kaldım yürüyemez olmuştum şimdi omurgamda kayma var kilo aldıkça ağrılarım çoğalıyordu resmen mucize gibi bir yer oldu bu grup iyi geldi bir ayım dolmadan 5 kg verdim nerdeyse

Gününüzü planlamadıgınız içindir 😊 bende 4 tane cocuk biri 8. Sınıf biri 4.sınıf digeri 3. Sınıf en küçügüm 5 yasında sabah 10 11 Arası benim yemegim tatlım hazır olur ( sabah namazdan sonra uyumam genelde ) cocukların beslenme hazırlıgı okul hazırlıgı evi süpürür cıkarım oglanın parkı vs eve 2 ye dogru geliriz günlük sil süpür kayın babamın yemegi temizligi vs biraz oyun biraz kendine vakit ayırma 5.45 dede gider kızlarımı alır gelirim yemek ödev faslı eşim 9 gibi gelir onun yemek çay pasta faslı cocukları uyut ortalıgı toparla gün bitiyor
Maşallah, ben sizi bekar sanıyordum, 4 çocuk bir de kayınpederinizle ilgileniyorsunuz.

Back
X