• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Afiyet olsun canım, insan aynı yemeği aynı tarifle yapsa da Anne yemeği daha bir lezzetli oluyor. :kk77: 💕
Acquaa Acquaa sana bir şey soracağım, mi band 7 kullanıyordun; değil mi? Bende de mi band 6 akıllı bileklik var, denizde yüzmeye gidince bileğimde oluyor, "egzersiz" olarak "havuzda yüzme" seçeneğini seçiyorum.Ama kulaçlarımı hiç saymıyor egzersizde.
Benden metre olarak 25 m veya 50 m seçmemi istiyor.
Denizde yüzdüğüm için sanırım havuzda, yüzme egzersizi ölçümü çalışmıyor.
Defalarca denedim, başaramadım.
Sen mi band bilekliğini denizde yüzerken hiç denemiş miydin?
Sağol canım 💕 Bende de 6 vardı canım Şöyle ki canım havuz daha dar bir alan olduğu için denizdeki kulaçlarında ya da hareketini algılamıyor saat onun yerine egzersiz olarak seçebilirsin denizde yüzerken en azından kalorini hesaplarsın.

Iyi geceler

Sabah bir haslanmis yumurta iki dilim kizarmis ekmek

Oglen iki dilim marmelatli ekmek iki dilim karpuz

Aksam biraz pirinc pilavi, brokoli tavuk

Adim 3.8 K

Merhabalar,
Chocolita Chocolita
22 Haziran, Pazar günü,
Kahvaltıda,
*sahanda yumurta (2 yumurta ile)
*10 yeşil zeytin,
*domates,biber,salatalık,
*1 dilim ekmek,
Arada,
*1 avuç leblebi ve kuru üzüm,el
*2 fincan Türk kahvesi,
*2 kare çikolata,
Akşam yemeğinde,
*ızgara et
*zeytinyağlı biber yemeği,
*2 kaşık sarımsaklı yoğurt,
*1 dilim ekmek,
Sonra 4 kayısı yedim.
Adımlarım az ama gün içinde 30 dakika bahçede kayısı topladım. düşen ezilmiş kayısıları da eğilip bir poşete topladım, çöpe attım. Egzersiz videosu yapmış gibi çalıştım.
Tüm gün evde idim, yürüyüş yapamadım.
Su:2 lt. içtim.
Kayısılar yetişmiş mi nerelisin ki doğuda daha fındık kararlar afiyet olsun

HuMIsma HuMIsma Ayvalık'tayız şu an canım. Bahçemizde 2 tane kayısı ağacı vardı, iyice olgunlaşmışlardı. Topladığımız kayısıları komşulara, tanıdıklara dağıttık sonrasında. O kadar bereketli bir meyve ağacı ki maşallah.
Sitenin içine kayısı, mürdüm eriği v.b. ağaçlar dikmişler zamanında, ne iyi etmişler.🥰

Son düzenleme:
Sağol canım 💕 Bende de 6 vardı canım Şöyle ki canım havuz daha dar bir alan olduğu için denizdeki kulaçlarında ya da hareketini algılamıyor saat onun yerine egzersiz olarak seçebilirsin denizde yüzerken en azından kalorini hesaplarsın.
Acquaa Acquaa çok teşekkür ederim canım, sağolasın.🤗💕🌸🌺

HuMIsma HuMIsma Çok teşekkür ederim 🤗💕🌸🌺
Yazın Ayvalık'tayız. Kışın Ankara'dayım. Çok şükür bu sene emekli olunca daha uzun süre kalabildim🙏, geçtiğimiz yıllarda izin döneminde 15 günlüğüne gelebiliyordum.
26 yıl çalışmış idim. Allah isteyen herkese sağlıkla emeklilik nasip etsin inşallah.🙏💕🌸 Senelerce işte yoğun koşturduktan sonra, güzel bir duygu emeklilik.

Son düzenleme:
Arada örgü örüyorum kızlar,insanı çok dinlendiriyor.:KK69: 💕
Kaneviçe de yapacağım inşallah. 💕🌸🙏
1000103363.webp

Son düzenleme:
Ay şükür bişey yokmuş ya bu acil doktorları niye insanı telaşlandırıyor😏 ödem yapmıs sadece

Back
X