- 29 Kasım 2020
- 3.246
- 15.291
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canımAy canım yürüyüş çok iyi olurayvalığa 2kez gittim aşık oldum sonrada hiç nasip olmadı. Benim içinde yürü
![]()
Allah'ın seversen bende kesin adım sayısı sandımBu adım sıralaması değil kız. Katılmak istiyor muyuz diye etiketlemiş.
Oh çok iyi yapmışsın canım. Oralar çok güzel
MerhabalarChocolita
Bugün Ayvalık merkeze gittim, uzun bir mesafede gidiş dönüş ola ak şekilde tempolu yürüyüş yaptım. 60 dakikalık egzersiz kaydı paylaşırsam, bu haftaki tartı cezama sayar mısın? akşam paylaşayım egzersiz kaydımı.
Çıkıyor canım ya özellikle hitt egzersizlerindeAcquaa egzersiz yaptım. Artık okullar açılana kadar böyle. Nabzı zor toparladım ama. Seninde nabzın 180 e çıkıyor mu
Tamam canım
Altınova sahil mevkisinde evimiz. Sabah para çekmek için arabayla Altınova merkezine gittim. Benzin almak için Ayvalık yolu üzerindeki benzin istasyonuna uğradım. Sonrasında Ayvalık merkezine gittim. Arabayı uzağa park edip denize yakın ana caddede ve eski çarşı içinde 1 saatlik bir tempolu yürüyüş yaptımAcquaa
Geçtiğimiz yıllarda işten izinli gelince, sayılı günüm olduğundan pek gidemiyordum Ayvalık merkeze. Özlemişim, iyi oldu.
Dans ettim bende. Tıkandığım noktada leslie hareketleri yaptım. Kollar indir kaldır karışıkÇıkıyor canım ya özellikle hitt egzersizlerindeama canım 180'de çok duruyorsa temponu azaltmanı tavsiye ederim. ben biraz daha düşürücü olsun diye nabzımın çok yüksek olduğu videolardan sonra lesi yapıyorum o biraz daha yavaş yaptığı için daha iyi geliyor sonra da oradan nabızı toplayıp bölgesel çalışıyorum
![]()
Dans ettim bende. Tıkandığım noktada leslie hareketleri yaptım. Kollar indir kaldır karışıkama güzel oldu
Ama sen 1000 kaloriyi nasıl yaktın maşallah. Ben dansla maksimum 400 yakıyorum. Yarım saat ettim fazlasını yapamadımDans daha etkili geliyor bana açıkçası ve daha eğlenceliAçıkçası ben Leslie yi görünce sıkılıyorum yani videosunu görmek bile sıkıcı geliyor bana o yüzden 15 dakikadan fazla yapamıyorum onu zaten
şu iki gündür 30 dakika growwithjo ile başlayıp 15 dakikaya ya da 20 dakika bazen modum olursa 30 dk lessie sonra da evde fitin bacak ve karın hareketleri var onar dakikada onları yapıyorum sonra birazcık da dans ediyorum zıplıyorum en sonunda 5 dakikada soğuma hareketi yapıyorum Çok mükemmel oluyor tavsiye ederim
![]()
Ama sen 1000 kaloriyi nasıl yaktın maşallah. Ben dansla maksimum 400 yakıyorum. Yarım saat ettim fazlasını yapamadım
Olur. Cunku cok az kisiyiz ya. Boyle olunca bende heves kalmiyor maalesef.Adım yarışına 4 kişi katılıyor sanırımArrietty_ istersen ben ilgilenebilirim
Ben ne zaman boya badana yapsam o zaman 1000 kalori yakıyorum. Bir de misafir geldiğinde. 1500 e çıktığım oluyor. Onun dışında sporla bilinçli çıkamadım hiçİşte o yarım saatin üzerine bir saat daha eklersen bin kalori yanıyor![]()
Bazen dengeler bozuluyor. Bende bu sefer 3 gün oldum çok şaşırdım. 3 günnnnRegl oldum dicem de tam gelmiyor. Agrim var. 3 gundur bekliyordum agri 3 gundur var cunku
Ben ne zaman boya badana yapsam o zaman 1000 kalori yakıyorum. Bir de misafir geldiğinde. 1500 e çıktığım oluyor. Onun dışında sporla bilinçli çıkamadım hiç![]()