Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben diyet dışı oldum o menünün üstüne. Tartı öncesi. Birazdan atabildiğim kadar ter atıp yarın ne çıkarsa artık kabullenip devam edicem. Rujumu da sürdüm moral olsun diye. Hadi bana kolay gelsin
Ay papua aynı kilodayız, ıkımız de hemen veririz inşallahGünaydın. Listeye tekrar katılmak istiyorum. Umarım amacıma ulaşana kadar sıkıtı yaşamam tekrar![]()
Chatgpt içtirmedi bana o suyu. Çay bardağı kadar içtim. Öncesinde maydanoz suyu içmiştim bol su. Son aldığın ödemi terle attın su içme dediCanim ben de diyet dışı olduğum zamanlarda direkt spor yapıyorum ki vücut şişkinlik tutmasın ödem tutmasın diye. Bir de tatlı şeyler yedikten sonra bir bardak su içiyorum o da ödem tutmasını engelliyormuş.
Ben suya inanıyorum ya hele sodaya. Senelerce yemekte su içmeyin dediler ben kilo aldım . Su da içsem daha az alırdım eminimChatgpt içtirmedi bana o suyu. Çay bardağı kadar içtim. Öncesinde maydanoz suyu içmiştim bol su. Son aldığın ödemi terle attın su içme dedi
Chatgpt içtirmedi bana o suyu. Çay bardağı kadar içtim. Öncesinde maydanoz suyu içmiştim bol su. Son aldığın ödemi terle attın su içme dedi
Tutarlı demekBen spordan önce içiyordum sonra spor yapıyordumbanada chatgpt demişti bunu
![]()
Tutarlı demek
Bende suya inanıyorumahahaha su vardır gerçektir içilirrr su içiniz. Doğru söylemiş ama bak kız ben eksi geldimmm
AyyyTutarlı tutarlıİnanıyordum zaten sana sen de eksi gelecektin bir hataya bir hafta çöp olamazdı
![]()