• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

İyi akşamlar kızlar, bugünkü menüm
Kahvaltı; 2,5 yumurta, 1 dilim peynir, 6 zeytin, salatalık, 2 dilim karpuz.

Akşam; 1 tabak yoğurt, 2 kaşık yulaf ezmesi ve 1 kaşık keten tohumu

1 latte kahve

12’ye kadar biraz yürüyüş yaparım dışarıdan geldik.

1 maden suyu

Ben diyet dışı oldum o menünün üstüne. Tartı öncesi. Birazdan atabildiğim kadar ter atıp yarın ne çıkarsa artık kabullenip devam edicem. Rujumu da sürdüm moral olsun diye. Hadi bana kolay gelsin

Son düzenleme:
+7.000 adım atmıştım.
Çöp olmasın bugünüm dedim ya egzersiz iyi geldi. Menüyü çok kötü kapattım çünkü. Yazık o kadar diyet emek sonrası insanın zoruna gidiyor. Şişkinlik var ama. Bakalım yarın neler olacak

Eklentiler

• Screenshot_20250628_005109_Huawei Health.webp
    Screenshot_20250628_005109_Huawei Health.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 8
Kızlarrr yarın tartıları unutmayalım
Mümkünse sabah kalkar kalkmaz gönderelim

Adım sayıları toplamını da beni etiketleyerek gönderebilirsiniz. (Geçtiğimiz cumartesiden, 27 Haziran cuma günü gecesine kadar olan adımlar)

Ben diyet dışı oldum o menünün üstüne. Tartı öncesi. Birazdan atabildiğim kadar ter atıp yarın ne çıkarsa artık kabullenip devam edicem. Rujumu da sürdüm moral olsun diye. Hadi bana kolay gelsin

Canim ben de diyet dışı olduğum zamanlarda direkt spor yapıyorum ki vücut şişkinlik tutmasın ödem tutmasın diye. Bir de tatlı şeyler yedikten sonra bir bardak su içiyorum o da ödem tutmasını engelliyormuş.

Canim ben de diyet dışı olduğum zamanlarda direkt spor yapıyorum ki vücut şişkinlik tutmasın ödem tutmasın diye. Bir de tatlı şeyler yedikten sonra bir bardak su içiyorum o da ödem tutmasını engelliyormuş.
Chatgpt içtirmedi bana o suyu. Çay bardağı kadar içtim. Öncesinde maydanoz suyu içmiştim bol su. Son aldığın ödemi terle attın su içme dedi

Chatgpt içtirmedi bana o suyu. Çay bardağı kadar içtim. Öncesinde maydanoz suyu içmiştim bol su. Son aldığın ödemi terle attın su içme dedi
Ben suya inanıyorum ya hele sodaya. Senelerce yemekte su içmeyin dediler ben kilo aldım . Su da içsem daha az alırdım eminim

Back
X