- 8 Mart 2020
- 5.572
- 27.442
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir canım. Bilirim insanın emek verip elinde olmadan sanki sürüklenir gibi yeniden başa dönmesi nasıl hissettirir. Seni çok iyi anlıyorum. İnsan bazen hiçbir şey yapmak istemiyor. Bütün yaşam enerjisi sevinci içinden alınmış gibi. Hatta insan görmeye bile tahammülsüz oluyor. İnan ki dönem dönem başımıza geliyor bu depresyon. Zaten hormonlarımız baştan aşağı değişken. Ama biz kadınlar istersek, hele ki böyle dostlarla bir arada bu yükü paylaşırsak ayağa kalkmayı da biliriz. Çünkü hayat devam ediyor. Biz durunca hayat durmuyor. Sende eski gücünü kuvvetini toplayacaksın inşallahOooo tartıya bak sencocom 80 bandını kırmış 75 doğru gidiyor
tebrik ediyorum
Bende 85 kiloyla diyetisyene başladım bayram öncesi 80 kiloyu gördüm diyetisyende kendi tartimdada 79.350 gördüm
Bayram da iki gün kaçırdım
Bayram sonrası depresyonuna girdim geçen hafta diyetisyene gittim şaka gibi 84.6 olmuşum
Pazartesi randevum var tekrar
Motivasyon düşük aşırı halsizlik yorgunluk var bütün belirtiler depresyonu gösteriyor spor yapardım beni biliyorsun yok yapamıyorum bakalım pazartesi sonuç ne çıkacak
Tabi canım çok sevinirimChocolita kendimi toparlayıp haftalık buradanda devam etmeyi istiyorum pazartesi diyetisyen dönüşü start verip tartı resmi ile başlarım
![]()
Ben hesaplayayım canım her gün yürümedim azdır ama.Adım yarışında dönüş olmadı kızlar. Katılırım diyenler vardı aslında. Sadece ben ve yite adım topladık. Başka atacak olan varsa bekliyorum
Benimde 45 lerde canım. Maksat teşvik etmekBen hesaplayayım canım her gün yürümedim azdır ama.
Teşekkür ederim canım inşallah haftaya daha iyi olacagızHaftalık Sonuçlar
Ruh-u Revann
Arrietty_
papatyaseven91
3 gün 6.000 adım veya 20 dk kanıtlı egzersiz yapalım
Canınızı sıkmayın. Az çok belli neden + geldiğiniz. İlaç ya da mens dönemi ödem tuttunuz
Papatyacım sabit kiloyu kıramadık. Güzel yürüyorsun aslında. Bu hafta inşallah
Aylık Sonuçlar
Acquaa -2.20
Ruh-u Revann -1.95
papatyaseven91 -2.00
TheDandelion -1.05
bu hafta çok güzel kilo verdin canım ama Aylık sonuçta sınırın altında kaldığı için 3 gün 8000 adım veya 30 dk egzersiz beklerim. Sana da çok iyi gelecek![]()
Canım ben bu haftakine katılayım son 3 günü saatten yürüdüm gerisi telefonda karıstı biraz adım sayımAdım yarışında dönüş olmadı kızlar. Katılırım diyenler vardı aslında. Sadece ben ve yite adım topladık. Başka atacak olan varsa bekliyorum
Tamam canımTeşekkür ederim canım inşallah haftaya daha iyi olacagız
Bugunkü öglen sporumda 38 dk yaptım aklımdayken atayım ceza sporu 2. Günde tamam galiba
Canım ben bu haftakine katılayım son 3 günü saatten yürüdüm gerisi telefonda karıstı biraz adım sayım![]()