Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bu aksam hava dönüs yapacak ama nem devam edecekmis. Oturdugum yerde $aril $aril terliyorum.
Bisiklet surduk acik havada oglum ile.

Tek ogun ileyim ama aksama kuyruk eti var, suan haslaniyor. 4 saat kadar haslanmasi lazim.

Bugun böyle bir yorgunluk ve uyku hali var üzerimde gece geç yatıp sabahta cok erken kalktım 😏
ENerjimi bulursam spor yapacagım sabahki yürüyüş ve 21 dk eliptik dısında hiçbirşey yapmadım

Günün menüsü
Sabah peynirli omlet, yeşillik, salatalık,bir dilim ananas

Öğlen
4 kasik yoğurt 1 kaşık protein tozu 5 çiğ badem

Ara sade türk kahvesi 5cig badem
Bı kase kadar karpuz yedim bu liste dışı misafirlikteydim🫣

Akşam 4 köfte salata

30dk leslie
30dk yürüyüş

Chocolita Chocolita

Adım + temizlik yaptım
4 parça Avokado zeytinyağlı, salatalık 1 küçük
Akşamda konserve balıkla salata yaptım bir tabak tepeleme yedim

Eklentiler

• 20250702_201226.webp
    20250702_201226.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 7
Iyi aksamlar

Oglen
Ev yapimi gorali 1 adet

Aksam biraz kuyruk eti
Birazda cacik

Su 2 L i geciyor
30dk bisiklet

Sonunda 10bin i yakalandim yine
Chocolita Chocolita

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-02-21-36-39-279_com.mi.globalminusscreen.webp
    Screenshot_2025-07-02-21-36-39-279_com.mi.globalminusscreen.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 7
Ay çok yoruldum. Çivi delikleri vardı onlara taktım kafayı. Koca koca delikler. Alçıyla doldurdum yok düz olmuyor. 2 saat onunla uğraştım. Sağdan yapıyorsun soldan bozuluyor. Bıraktım artık olduğu kadar ya

02 temmuz
Salatalık peynir
Öğlen tavuk salata akşam dondurma
03 temmuz
Salatalık peynir ekmek
Köfte salata
Aşure

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-03-06-35-56-738_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    Screenshot_2025-07-03-06-35-56-738_pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 4
Merhabalar,
2 Temmuz,Çarşamba günü,
Sabah
2 dilim peynir,10 zeytin,1 simit,
Akşam,
Kıymalı fasulye,cacık,pirinç pilavı
Su:2 lt.
30 dak. yüzme
Chocolita Chocolita
1000107724.webp

1000107726.webp

Günaydın kızlar dün kızıma 2.5 partisi yaptık , oyun arası . Sürpriz . Çok sevindi yavrucak tabii diyet dışıyım

Oturmadım bile adımım ama 7.5 te kalmış . Akıllı saat almak şart oldu ya :////

Eklentiler

• IMG_6024.webp
    IMG_6024.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 3
Ay çok yoruldum. Çivi delikleri vardı onlara taktım kafayı. Koca koca delikler. Alçıyla doldurdum yok düz olmuyor. 2 saat onunla uğraştım. Sağdan yapıyorsun soldan bozuluyor. Bıraktım artık olduğu kadar ya
Tahta dersleri ve zımparalama onun çözümü canım . Var mı evde

Merhaba kızlar dünkü bölümü yazamadım kusura bakmayın😂 bugün Normalde doğum günüm ama kutlama beklemiyorum O yüzden diyet dışı olmam diye düşünüyorum ama birazcık abur cubur yedim bugüncuk ve kendime spor izini de verdim O yüzden hem Dün hem bugünün menüsünü yazacağım
Çarşamba
3 tane kepekli galeta 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi bir tane haşlanmış yumurta bir tane kapya biber salatalık domates bir tane uzun şerit peynir 6-7 tane zeytin

Ara öğünde biraz abur cubur yedim yalnız diyeti bozmadım yani kalori alımına dikkat ettim

Akşam da gittim dondurma yedim bir iki kaşık türlü yapmıştım türlü yedim başka da bir şey yemedim

Bugünün menüsünde yazıyorum değişiklik olursa tekrardan eklerim
2 yumurtadan omlet 2 dilim tam buğday ekmeği

Ara öğünde birazcık gene diyet dışı yaptım
Şu anda da Dün yaptığım türlüyü ısıtıyorum onu yiyip büyük bir ihtimalle yanına yoğurt kapya biberle günü kapatırım diye düşünüyorum

Su miktarım her iki gün içinde bir buçuk litre
Adımın dün 8k'ydı şu an 2K
Chocolita Chocolita

Bugün biraz menüler karışmış olabilir başım çok dönüyor kusura bakma canım Dün egzersiz yaptım ekran görüntüsünü atacağım ve bugün hiçbir şey yapamayacağım😔

Eklentiler

• 1000033613.webp
    1000033613.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 2
Merhaba kızlar dünkü bölümü yazamadım kusura bakmayın😂 bugün Normalde doğum günüm ama kutlama beklemiyorum O yüzden diyet dışı olmam diye düşünüyorum ama birazcık abur cubur yedim bugüncuk ve kendime spor izini de verdim O yüzden hem Dün hem bugünün menüsünü yazacağım
Çarşamba
3 tane kepekli galeta 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi bir tane haşlanmış yumurta bir tane kapya biber salatalık domates bir tane uzun şerit peynir 6-7 tane zeytin

Ara öğünde biraz abur cubur yedim yalnız diyeti bozmadım yani kalori alımına dikkat ettim

Akşam da gittim dondurma yedim bir iki kaşık türlü yapmıştım türlü yedim başka da bir şey yemedim

Bugünün menüsünde yazıyorum değişiklik olursa tekrardan eklerim
2 yumurtadan omlet 2 dilim tam buğday ekmeği

Ara öğünde birazcık gene diyet dışı yaptım
Şu anda da Dün yaptığım türlüyü ısıtıyorum onu yiyip büyük bir ihtimalle yanına yoğurt kapya biberle günü kapatırım diye düşünüyorum

Su miktarım her iki gün içinde bir buçuk litre
Adımın dün 8k'ydı şu an 2K
Chocolita Chocolita

Bugün biraz menüler karışmış olabilir başım çok dönüyor kusura bakma canım Dün egzersiz yaptım ekran görüntüsünü atacağım ve bugün hiçbir şey yapamayacağım😔
Mutlu yıllar canım 🎀🌸

Back
X