Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hımmm anladım bende şimdi , keşke hep öyle yapılsaydı bundan sonra en azından her yeni kategori açıldığında herkese mesaj gitsin katılım artsın daha zevkli olur
hımmm anladım bende şimdi , keşke hep öyle yapılsaydı bundan sonra en azından her yeni kategori açıldığında herkese mesaj gitsin katılım artsın daha zevkli olur
Hepinizin ellerinize sağlık,hepsi çok güzeldi böreklerin,çok zorlansamda favorilerim,Sebzeli Sargılı tavuklu börek ile Lahmacun böreği oldu. HanimKelesimiGetir
abla o ne güzel bir sunumdu,ben ki tavuk sevmem ama yiyesim geldi böreğinden
ve adra
senin o lahmacunlar varya beni benden aldı, ba-yıl-dımellerinize sağlık,size ve tüm yarışmacılara bol şans diliyorum
Benim de mesaj kutuma oylama için mesaj gelmiş,bu çok güzel olmuş,bence tüm yarışmalarda bu sistem uygulanmalı.Oyumu kullandım hayırlı olsun,genel olarak herkesin tarifini çok başarılı buldum,ellerinize sağlık hanımlar