En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Çok iyi olmuş, oy oranları da artmış birden:)

Benim 1 oyum garanti de 2. seçenekte biraz kararsızım, az daha düşünüp kullanacağım oyumu:))

Herkese başarılar diliyor ve tebrik ediyorum. Hepsine teker teker baktım. İçimin en çok gittiği ve canımın istediği Damat Bohçası oldu. Tebrikler.

Herkese başarılar diliyor ve tebrik ediyorum. Hepsine teker teker baktım. İçimin en çok gittiği ve canımın istediği Damat Bohçası oldu. Tebrikler.
Oyunuz için Teşekkür ederim .
2 oy kullanma hakkınız var isterseniz ...

Son düzenleme:
haaaa iki oy varmış diğerinide pileli böreğe verdim

5 renkli ve pileliye verdim oylarımı =))
Yeni gördüm burayı, aklım kaldı böreklerde yaaa =)))

5 oy hakkı verilse yine az gelecek:-)
Pileli börek ve Sebzeli Tavuklu Sargılı Böreğe gitti oylarım, herkese başarılar:KK37:
Teşekkür ederim öperim yanaklarınızdan efenim.. :KK60: kızım betülünde selamı var :KK3:

Yeni uygulama super olmus herkese msj gitmesi, Kazen Kazen e tesekkurler
Hep boyle olsun artik:KK53:
Bırı gelsın oy versın dıye beklıyorduk burda:KK48: sımdı altta bır cok kullanıcı var:rolleyes:
Herkesın elıne emegıne saglık tekrar benım oyumda fıyonk borege ve damat bohcasına gıtmıstı:KK200: ama bırcok tarıftede aklım kalmıstı:KK200::KK200:

Yeni uygulama super olmus herkese msj gitmesi, Kazen Kazen e tesekkurler
Hep boyle olsun artik:KK53:
Bırı gelsın oy versın dıye beklıyorduk burda:KK48: sımdı altta bır cok kullanıcı var:rolleyes:
Herkesın elıne emegıne saglık tekrar benım oyumda fıyonk borege ve damat bohcasına gıtmıstı:KK200: ama bırcok tarıftede aklım kalmıstı:KK200::KK200:
Teşekkür ederim be-ni ...

Çok teşekkürler hanımabla.:KK200:

Rica ederim hayatım,çok güxel ve değişik olmuş böreğin :KK60:

Selam arkadaşlar,

Hepinizin ellerinize sağlık,hepsi çok güzeldi böreklerin,çok zorlansamda favorilerim,Sebzeli Sargılı tavuklu börek ile Lahmacun böreği oldu. HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla o ne güzel bir sunumdu,ben ki tavuk sevmem ama yiyesim geldi böreğinden:kk77:
ve @adra senin o lahmacunlar varya beni benden aldı, ba-yıl-dım:kk77:ellerinize sağlık,size ve tüm yarışmacılara bol şans diliyorum:KK200:

Çok teşekkür ederim hayatım sağol,beğenmenede çok sevindim :KK60:

Back
X