Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cimcime canım ben lahmacun böreğini tıkladım sanıyordum ki oy verdikten sonrada belirtmiştim tavuklu sargılı börekle,lahmacun böreğinin favorim olduğunu ve onlara oy attığımı.Senin tarifin ve diğer böreklerde çok güzel ama ben Lahmacun böreği olarak tıkladım ama seninki üstünde olduğu için onu tıklamışım yanlışlıkla,şimdi düzelttim,mesajımdada yazdığım gibi ,kusura bakma lütfen,yanlışlık olmuş. Çok özür dilerim. Mesajımda belirtmeseydim değiştirmezdim ama ,şu an düzeltmek zorunda hissettim.
Sevgiler.
Cimcime canım ben lahmacun böreğini tıkladım sanıyordum ki oy verdikten sonrada belirtmiştim tavuklu sargılı börekle,lahmacun böreğinin favorim olduğunu ve onlara oy attığımı.Senin tarifin ve diğer böreklerde çok güzel ama ben Lahmacun böreği olarak tıkladım ama seninki üstünde olduğu için onu tıklamışım yanlışlıkla,şimdi düzelttim,mesajımdada yazdığım gibi ,kusura bakma lütfen,yanlışlık olmuş. Çok özür dilerim. Mesajımda belirtmeseydim değiştirmezdim ama ,şu an düzeltmek zorunda hissettim.
Sevgiler.
kızlar, hepinizin ellerıne saglık
böreğin her türlüsü makbul :=) ama biliyorsunuz ki hepinize oy vermek mümkün değil
daha önce denediğim çin böreği ve peynirli ıspanaklı çıtır böreğini tercih ettım :=)
yarışmada hepinize başarılar. iyi olan kazansın
Kuşlar kızımın hediyesiydi,ne zamandır alayım diyordum almış gelmiş..
Çok tşkler hayatım sağol,elimden ne geliyorsa yapmaya gayret ettim birazcık.
Aşureyide kaç yıldır yapmamıştım,kıızmda isteyince yapayım dedim..
Paçanga böreği hiç sevmem. Yemedim bile desem inanır mısın küçük kız
İnsan yemediği bişeyi neden sevmez , sorarım sana..
Bidahakine bizde katılalım , rakip olalım
Paçanga böreği hiç sevmem. Yemedim bile desem inanır mısın küçük kız
İnsan yemediği bişeyi neden sevmez , sorarım sana..
Bidahakine bizde katılalım , rakip olalım