En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Cimcime canım ben lahmacun böreğini tıkladım sanıyordum ki oy verdikten sonrada belirtmiştim tavuklu sargılı börekle,lahmacun böreğinin favorim olduğunu ve onlara oy attığımı.Senin tarifin ve diğer böreklerde çok güzel ama ben Lahmacun böreği olarak tıkladım ama seninki üstünde olduğu için onu tıklamışım yanlışlıkla,şimdi düzelttim,mesajımdada yazdığım gibi ,kusura bakma lütfen,yanlışlık olmuş. Çok özür dilerim. Mesajımda belirtmeseydim değiştirmezdim ama ,şu an düzeltmek zorunda hissettim.
Sevgiler.

Tamm cnm sorun degil . Zaten sigara boregim iddiasizdi ama masaallah su anda 29 dayim sorun yok

kızlar, hepinizin ellerıne saglık
böreğin her türlüsü makbul :=) ama biliyorsunuz ki hepinize oy vermek mümkün değil
daha önce denediğim çin böreği ve peynirli ıspanaklı çıtır böreğini tercih ettım :=)
yarışmada hepinize başarılar. iyi olan kazansın

Rica ederim hayatım,çok güxel ve değişik olmuş böreğin

Çok teşekkür ederim hayatım sağol,beğenmenede çok sevindim
Abla beğenilmezmi o börek,o sunum bayıldım. O kuşlara ayrı bayıldım Şansın bol olsun
Aşuremizde hazır hanımlar elcazımla yaptım bugün

Eki Görüntüle 1669667
Aman Allahım aşuremi ,hemde bol malzemeli,bayılırım Ellerine sağlık. Bereketli olsun inşallah
Tamm cnm sorun degil . Zaten sigara boregim iddiasizdi ama masaallah su anda 29 dayim sorun yok
Bol şans canım

Kuşlar kızımın hediyesiydi,ne zamandır alayım diyordum almış gelmiş..
Çok tşkler hayatım sağol,elimden ne geliyorsa yapmaya gayret ettim birazcık.
Aşureyide kaç yıldır yapmamıştım,kıızmda isteyince yapayım dedim..

Maharetli ellerden neffis bir paçanga böreği aradı gözlerim yalan değil. Keşke ben yapsaydım
27.01 sen niye yapmadın ki zaten?

Herkesin eline sağlık. Birini seçmek zor olacak.

Maharetli ellerden neffis bir paçanga böreği aradı gözlerim yalan değil. Keşke ben yapsaydım

Paçanga böreği hiç sevmem. Yemedim bile desem inanır mısın küçük kız
İnsan yemediği bişeyi neden sevmez , sorarım sana..
Bidahakine bizde katılalım , rakip olalım

Paçanga böreği hiç sevmem. Yemedim bile desem inanır mısın küçük kız
İnsan yemediği bişeyi neden sevmez , sorarım sana..
Bidahakine bizde katılalım , rakip olalım
Bundan sonraki kategoride sizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…