- 20 Mart 2008
- 142.164
- 214.450
- 1.423
- 61
wuw
Iki oy hakkin var birini a ya birini
B ye ver![]()
Yaaaaaaa
var mı gercekten?![]()
Var tabiki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
wuw
Iki oy hakkin var birini a ya birini
B ye ver![]()
var mı gercekten?![]()
Cimcime canım ben lahmacun böreğini tıkladım sanıyordum ki oy verdikten sonrada belirtmiştim tavuklu sargılı börekle,lahmacun böreğinin favorim olduğunu ve onlara oy attığımı.Senin tarifin ve diğer böreklerde çok güzel ama ben Lahmacun böreği olarak tıkladım ama seninki üstünde olduğu için onu tıklamışım yanlışlıkla,şimdi düzelttim,mesajımdada yazdığım gibi ,kusura bakma lütfen,yanlışlık olmuş. Çok özür dilerim. Mesajımda belirtmeseydim değiştirmezdim ama ,şu an düzeltmek zorunda hissettim.
Cimcime canım ben lahmacun böreğini tıkladım sanıyordum ki oy verdikten sonrada belirtmiştim tavuklu sargılı börekle,lahmacun böreğinin favorim olduğunu ve onlara oy attığımı.Senin tarifin ve diğer böreklerde çok güzel ama ben Lahmacun böreği olarak tıkladım ama seninki üstünde olduğu için onu tıklamışım yanlışlıkla,şimdi düzelttim,mesajımdada yazdığım gibi ,kusura bakma lütfen,yanlışlık olmuş. Çok özür dilerim. Mesajımda belirtmeseydim değiştirmezdim ama ,şu an düzeltmek zorunda hissettim.
Sevgiler.
Yaaaaaaa
Var tabiki![]()
Abla modada yuzunu gormesende vucudundan ne ka seksi ve diri durdugun bellibnun sırrı nedir
![]()
Sır yok hayatım doğal akışına bırakıyorum herşeyi![]()
Sakliyorsun biliyorummumkunati yok bu yaşta bu diriligin
yada genetik birşeydir
Abla beğenilmezmi o börek,o sunum bayıldım. O kuşlara ayrı bayıldımRica ederim hayatım,çok güxel ve değişik olmuş böreğin
Çok teşekkür ederim hayatım sağol,beğenmenede çok sevindim![]()
Aman Allahım aşuremi ,hemde bol malzemeli,bayılırım
Bol şans canımTamm cnm sorun degil . Zaten sigara boregim iddiasizdi ama masaallah su anda 29 dayim sorun yok![]()
Yok valla bişi yapmıyorum hiç,minyon olunca oda avantaj tabiki..
Biraz kilo aldım gerçi,oda menapoza girdim artık ondan yani..![]()
Abla beğenilmezmi o börek,o sunum bayıldım. O kuşlara ayrı bayıldımŞansın bol olsun
Aman Allahım aşuremi ,hemde bol malzemeli,bayılırımEllerine sağlık. Bereketli olsun inşallah
Bol şans canım![]()
Abla beğenilmezmi o börek,o sunum bayıldım. O kuşlara ayrı bayıldımŞansın bol olsun
Aman Allahım aşuremi ,hemde bol malzemeli,bayılırımEllerine sağlık. Bereketli olsun inşallah
Bol şans canım![]()
Bnde minyonum insallah senin yasina geldigimde bende senin gbi olurum![]()
Olursun merak etme,minyon olunca avantajlı oluyorsun işte
Paçanga böreği hiç sevmem. Yemedim bile desem inanır mısın küçük kızMaharetli ellerden neffis bir paçanga böreği aradı gözlerim yalan değil. Keşke ben yapsaydım
27.01 sen niye yapmadın ki zaten?
Herkesin eline sağlık. Birini seçmek zor olacak.![]()
Maharetli ellerden neffis bir paçanga böreği aradı gözlerim yalan değil. Keşke ben yapsaydım
27.01 sen niye yapmadın ki zaten?
Herkesin eline sağlık. Birini seçmek zor olacak.![]()
Bundan sonraki kategoride sizi bekliyorumPaçanga böreği hiç sevmem. Yemedim bile desem inanır mısın küçük kız
İnsan yemediği bişeyi neden sevmez , sorarım sana..
Bidahakine bizde katılalım , rakip olalım![]()