En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Resim kısmı çok oyalıyor bende sevmiyorum onu,kaçtane çekiyorum üstelik :KK53:
Evet beni de en çok oyalayan o,arka arkaya çekiyorum,sonra laptopa yüklüyorum oradanda içlerinden en iyisini seçmeye çalışıyorum,bir de buraya yüklerken bu foto bilmem ne şeyini desteklemiyor diye uyarı geliyor ya,yeminle kendimi pastasından böreğine saatlerce uğraşıp çeşit çeşit yemek yaptıktan sonra,tam masaya oturacakken ekmek almayı unutmuş gibi hissediyorum:KK61:

Evet beni de en çok oyalayan o,arka arkaya çekiyorum,sonra laptopa yüklüyorum oradanda içlerinden en iyisini seçmeye çalışıyorum,bir de buraya yüklerken bu foto bilmem ne şeyini desteklemiyor diye uyarı geliyor ya,yeminle kendimi pastasından böreğine saatlerce uğraşıp çeşit çeşit yemek yaptıktan sonra,tam masaya oturacakken ekmek almayı unutmuş gibi hissediyorum:KK61:
Gerçekten çok zor oluyor.Ben de çok resim çekip arasından seçiyorum.Eskiden link alıyordum şimdi dosya ekleden çok kolay oluyor.Bazen problem de çıkıyor dediğin gibi.Zor iş vesselâm.Sevgi işi.:KK48:

Bundan sonra böyle olur inşaallah:KK19:Ben çok memnun oldum:KK45: :KK9::KK9:

Bende öyle hareketleni en azından,bundan sonrada böyle olsun..

Resim boyutu büyük geliyorsa ondan desteklemiyor demekki.
Bende yaparken boyutu 800 seçeneğini yazıyorum uygun oluyor boyut için..
O kadar emek veriyorsun sonuçta heba oluyor bir anda,olmadı ntekrar başa dönüyrsun işte..

Back
X