En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
anladım. o yuzden sanırım ayrısın dedim hanımım..
Güzeldir , en güzel şehrede gitsen havasından mı suyundan mı bılmem.. Ayrıdır bizim memleket.. doğma , büyüme 7 ceddim buralı.. sevıyorum ben yaa. gelirsen beklerim :kk77:

Evlendim ayrıldım 28 yıl oldu,başkadır orası daha sakindir burası gibi değil..
İnşallah kısmet olursa neden olmasın değilmi..

anammm ne kadar oy kullanan olmuşş ve bu böyle güzel olmuşşşş.. kazenin atılımıişe yaramışş hep böyle olsun .. bir dahaki kategori nee bende katılayımm bariii..oy potansiyelimiz artsın barii..:KK49::KK49::KK49::KK49:

Sen kaba taslak yaz ben düzelteyim:KK53::KK48:Resimlerden bile yazarım tarifi:KK70:Siz katılın :rolleyes:
Valla inanıyorum sana,sen yaparsın,ciddi anlamda iş aşkı var sende,bir insan anca bu kadar hümanist olabilir:KK200:
Tamam anlaştık o zaman:KK48:Yok yahu bu sıralar çok yoğunum,geçen gün 36 saat hiç uyumadım desem inanırmısın,sezon bitsin en kısa zamanda yeniden katılacağım yarışmaya,teşekkürederim:KK19:

Gerçekten mi :KK61: vallahı cok üzuuldum. Bileydiiiiiiiim o_O
Hemde kekim cogzeldi :KK76:

van münit. bana kullanacak o hakkını :KK53:
Nevreste sana da bana da yetişir kıskançlık yapma şimdi:63:Şaka bir yana ciddi ciddi keki yaptın fotoğrafladın sonrada yazmayamı üşendin,ben en çok fotoğraflama kısmına gıcık oluyorum,ayy çatal çıktımı,ayy pirinç görünmemiş dur bir daha çekeyim diye:KK48:

Valla inanıyorum sana,sen yaparsın,ciddi anlamda iş aşkı var sende,bir insan anca bu kadar hümanist olabilir:KK200:
Tamam anlaştık o zaman:KK48:Yok yahu bu sıralar çok yoğunum,geçen gün 36 saat hiç uyumadım desem inanırmısın,sezon bitsin en kısa zamanda yeniden katılacağım yarışmaya,teşekkürederim:KK19:
Yaparım bilirsin:KK48:Tamam canım bekliyoruz:KK19:

Nevreste sana da bana da yetişir kıskançlık yapma şimdi:63:Şaka bir yana ciddi ciddi keki yaptın fotoğrafladın sonrada yazmayamı üşendin,ben en çok fotoğraflama kısmına gıcık oluyorum,ayy çatal çıktımı,ayy pirinç görünmemiş dur bir daha çekeyim diye:KK48:

Resim kısmı çok oyalıyor bende sevmiyorum onu,kaçtane çekiyorum üstelik :KK53:

Back
X