En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
:KK70: Allah iyiliğini versin cimcime öyle diye diye sıgara börenen 1. Olacan :KK70::KK70:

Yok kiz inanki gram ozenerek hazirlanmadim yarismaya . Esime sabah kavaltisinda hazirladim cekeyimde katilayim didim . Oylelikle katildm ozensem almazdim bu ka oy :57: ondan bendeki saskinligi dusunemezsin . :70:

Yok kiz inanki gram ozenerek hazirlanmadim yarismaya . Esime sabah kavaltisinda hazirladim cekeyimde katilayim didim . Oylelikle katildm ozensem almazdim bu ka oy :57: ondan bendeki saskinligi dusunemezsin . :70:
:Dbacum ben yarım günümü verdin damat bohçasına . Bundan sonra bende öylesine yapayım bari :D:D

Valla ben birinciyi lahmacun bekliyordum da seninki olursa sasirmam:-) canım sigara böreği valla herkes sever sonuçta ondan o oylar:-)
Bak bu yüzden olabilir . Yarışmalar için en bilinmedik farklı şeyler arıyoruz hele ben direk kendim tarif üretiyorum :D ama sevilen ve bilinen yemekler belkide daha favori olabilir ve daha çok oy alabilir ;)

Ne olmuş yani bnmki de 14 :) hiç olmamasndan iyidir :)) oy veren tüm arkadaslara çok tsk edermm başarılı arkadaslarida çok tebrik ediyorum ellerinize saglik bayanlar :*
Demişti ki bana kimse oy vermez 0 da kalırım falan bende demiştim ki senin oyun benimkini fazla olacak buraya yazıyorum diye o muhabbet ordan geliyor:-) en azından kimse 0 değil bir sürü oyumuz oldu toplamda:-)

Oyum lahmacun böreğine adra adra
Diğer oyumda yalancı içli köfteli böreğe M matmazeldepresif

Diğer böreklerde çok güzeldi,ellerinize sağlık arkadaşlar başarılar diliyorum herkese..

hanım ablacım teşekkürler:KK68:

bende dün oyumu sana verdim ama ikinci oyumu kullanamadım bir kaç kez denedim olmadı neden acabao_O

Bak bu yüzden olabilir . Yarışmalar için en bilinmedik farklı şeyler arıyoruz hele ben direk kendim tarif üretiyorum :KK70: ama sevilen ve bilinen yemekler belkide daha favori olabilir ve daha çok olabilir :KK66:
Evet hani bizde genelde vardır ya bilindik şeyler hep daha çekici gelir bilmediğimiz şeyler hep soru isaretidir nasıldır falan düşünür insanlar ama bilindik bişey daha cok seviliyor galiba :-)

Back
X