Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yok kiz inanki gram ozenerek hazirlanmadim yarismaya . Esime sabah kavaltisinda hazirladim cekeyimde katilayim didim . Oylelikle katildm ozensem almazdim bu ka oy ondan bendeki saskinligi dusunemezsin .
Yok kiz inanki gram ozenerek hazirlanmadim yarismaya . Esime sabah kavaltisinda hazirladim cekeyimde katilayim didim . Oylelikle katildm ozensem almazdim bu ka oy ondan bendeki saskinligi dusunemezsin .
Ne olmuş yani bnmki de 14 :) hiç olmamasndan iyidir :)) oy veren tüm arkadaslara çok tsk edermm başarılı arkadaslarida çok tebrik ediyorum ellerinize saglik bayanlar :*
Bak bu yüzden olabilir . Yarışmalar için en bilinmedik farklı şeyler arıyoruz hele ben direk kendim tarif üretiyorum ama sevilen ve bilinen yemekler belkide daha favori olabilir ve daha çok oy alabilir
Ne olmuş yani bnmki de 14 :) hiç olmamasndan iyidir :)) oy veren tüm arkadaslara çok tsk edermm başarılı arkadaslarida çok tebrik ediyorum ellerinize saglik bayanlar :*
Demişti ki bana kimse oy vermez 0 da kalırım falan bende demiştim ki senin oyun benimkini fazla olacak buraya yazıyorum diye o muhabbet ordan geliyor en azından kimse 0 değil bir sürü oyumuz oldu toplamda
Bak bu yüzden olabilir . Yarışmalar için en bilinmedik farklı şeyler arıyoruz hele ben direk kendim tarif üretiyorum ama sevilen ve bilinen yemekler belkide daha favori olabilir ve daha çok olabilir
Evet hani bizde genelde vardır ya bilindik şeyler hep daha çekici gelir bilmediğimiz şeyler hep soru isaretidir nasıldır falan düşünür insanlar ama bilindik bişey daha cok seviliyor galiba