En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Evet yaaa bende görsem profilimde şöööyle parıl parıl parıldayan bi Madalyon ne var sanki Sağol pinkim senle nevreste bide hanım abla bide bana oy verenler olmasa deprasyona giricem
Yani bilmiyorum bence sert değil ama kural dışı

Sen benim gönlümün birincisisin
Haber vermeden yaptı, haber verseydi çuvalla koyar kaçırırdık

Evet yaaa bende görsem profilimde şöööyle parıl parıl parıldayan bi Madalyon ne var sanki Sağol pinkim senle nevreste bide hanım abla bide bana oy verenler olmasa deprasyona giricem
İnşaallah birgün seninde olurBen çok ciddiyim böreğinde aklım kaldıBen yapsam böyle güzel olmaz

Yaaaa.öyle dema pinko.. Daha yeni dilimledim.. Off püf deme öyle tarifini vereyim yap bacım yaaa..
tatlı için Öff püf demem ki ben :) malzeme yok

Kıyamam ben sana
Bir daha ki kategoride herkesi tehdit edip yarışmadan çektireyim

Senin de olur ben inanıyorum.Bu kadar börek içinde aklımda kalan böreklerden biri gerçekten senin böreğindi.Çok güzel görünüyor.

Son düzenleme:
Nevreste
bu oy patlamasini uyelere atilan ozel msjlara mi borcluyuz nevos bizim.yarismalarda in cin top oynar , bi kisi oy atinca heyecanlanirdik 100 oy ne yaa adra tebrikler canim mash sana :*

Nevreste
bu oy patlamasini uyelere atilan ozel msjlara mi borcluyuz nevos bizim.yarismalarda in cin top oynar , bi kisi oy atinca heyecanlanirdik 100 oy ne yaa adra tebrikler canim mash sana :*
Çok iyi oldu dimi canım böyle kalabalık.Teşekkür ederim.Çok çekişmeli oluyor bence.Heyecanlı baya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…