En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
ona bende anlam veremedim cimcime yanlış anlamasında hatta nevreste ile katılcak mısın muhabbeti yapmıştık çok istiyorsan bi sigara böreği sararım demişti

yeni kategori ne alemde senin istediğin ne ben köfte dedim bakalım ne olcak

Bu muhabbeti hatırlıyorumHafife almışım çok pişmanımAma sigara böreğini herkes sever

Sorma ya cikip giriyorum bi bakiyorum bnm oy firlamis demekki neymis illa degisik olacak die bisey yok siradan tariflerde baya rağbet goruyormus
ben çok şaşırdım valla sigara böreğine şu an bencede şans sana en şanslı üye diyelim özene bezene yapmaya gerek yokmuş valla

Ben bakliyat yada köfte farketmez ikiside uygun bakliyat oy verdim ama köftesi de varim bende demiştim ki bu sigara böreğini kimse yapmadi kolay diye

Sigara böreğini konuşuyoruz ama patatesli kol böreği de aynı oyda.Sessiz ve derinden geliyor.

bi dahaki kategori bakliyat olup üstüne birisi kısır yapıp birinci falan olursa önce kendimi sonra onu fururum
Vurma Kiz yapma etme elininkana bulama senden önce ben fururum

Sigara böreğini konuşuyoruz ama patatesli kol böreği de aynı oyda.Sessiz ve derinden geliyor.
Aa bak sigara börwğine bakarken onu farketmemisiz kız cimcime koş ikincilik gidiyor elden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…