En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Vurma Kiz yapma etme elininkana bulama senden önce ben fururum

Aa bak sigara börwğine bakarken onu farketmemisiz kız cimcime koş ikincilik gidiyor elden

şimdi baktımda göçmen böreği seninmiş valla ben pazar kahvaltıya yapmıştım muhteşem olmuştu böyle su böreği gibi hem kolay çok lezzetli ellerine sağlık tekrar

şimdi baktımda göçmen böreği seninmiş valla ben pazar kahvaltıya yapmıştım muhteşem olmuştu böyle su böreği gibi hem kolay çok lezzetli ellerine sağlık tekrar
Teşekkür ederim canım evet şu böreği gibi oluyor tadı ben çok seviyorum senin böbreğini de hatırlıyorum ismi değişik gelmişti aklımda kalmış banyolu ne ki diye bakmistimşekli de çok güzel degisikti onun eline sağlık seninde

geçen bu forumdan bi arkadaşıma gittim sabah kalkıp yaptım banyosuz ve bekletmeden ama onu buzdolabında bekletmek ve banyo yaptırmak şart kuru oluyor yoksa test etmiş oldum
ben yumuşak börek seviyorum ay yarışma için farklı bişey olsun demiştim de gerek yokmuş :)) hayal kırıklığı yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…