Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hem hastayım hem keyfim yok canım yıllardır gitmedigim dr kalmadı teşhis koyulmuştu çok sevinmiştim ama ağrılarımın sebebi bulunamadı bu durum psikolojimi de etkiliyor sosyal olarak bugün ilaçlı mr çektirdim o ilaç mahvetti beni
doğru hatırlıyorsun canım maşallah hafızana yeni taşındığım yeri sevdim güzel şirin bi yer nasip olursa yarın annemlere geçecim oyumuzu eski yerimizde kullanacağız
hem hastayım hem keyfim yok canım yıllardır gitmedigim dr kalmadı teşhis koyulmuştu çok sevinmiştim ama ağrılarımın sebebi bulunamadı bu durum psikolojimi de etkiliyor sosyal olarak bugün ilaçlı mr çektirdim o ilaç mahvetti beni
doğru hatırlıyorsun canım maşallah hafızana yeni taşındığım yeri sevdim güzel şirin bi yer nasip olursa yarın annemlere geçecim oyumuzu eski yerimizde kullanacağız
Ohh be birinin daha kahvaltıda balık yediğini duymak çok iyi geldi.Karadenizlimisin canım? Biz hamsi değil de palamut falan yerdik galiba öyle hatırlıyorum.
Ohh be birinin daha kahvaltıda balık yediğini duymak çok iyi geldi.Karadenizlimisin canım? Biz hamsi değil de palamut falan yerdik galiba öyle hatırlıyorum.
Bıkmazdık hiç ,kalabalıktı evimiz erkekler giderdi annem,2ablam,yengem...oturur 1 kilo hamsiyi yerdik.,,saat 10 da başlayan bi dizi vardı ona denk getirirdi annem.,patlamış mısır mantığı gibi bişey..,25-30 yaşına kadar sadece hamsi yedim balık olarak şimdi büyük balıkları daha çok seviyorum..,kızartma yemiyorum artık..