En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
adra adra
senin yaptigindan yaptim bugün ama beceremedim hamuru yaktim ic malzemesini dagittim :KK48:

qRdWPZ.jpg
[/url][/IMG]
qRdWPZ.jpg
[/url][/IMG]
qRdWPZ.jpg

Bıkmazdık hiç ,kalabalıktı evimiz erkekler giderdi annem,2ablam,yengem...oturur 1 kilo hamsiyi yerdik.,,saat 10 da başlayan bi dizi vardı ona denk getirirdi annem.,patlamış mısır mantığı gibi bişey..,25-30 yaşına kadar sadece hamsi yedim balık olarak şimdi büyük balıkları daha çok seviyorum..,kızartma yemiyorum artık..
Valla canım çekti benim şimdi ben balığı çok severim büyük balıklar kesinlikle çok güzel ama hamsi de harika :KK22:

Valla canım çekti benim şimdi ben balığı çok severim büyük balıklar kesinlikle çok güzel ama hamsi de harika :KK22:
Kılçıklarını çıkartıp 2 tanesini yapıştırıp kızartıyorum çerez gibi oluyor...evdekiler kılçıksız seviyor diye yoksa ben kılçığıyla kuyruğuyla yerim :kk77:

Kılçıklarını çıkartıp 2 tanesini yapıştırıp kızartıyorum çerez gibi oluyor...evdekiler kılçıksız seviyor diye yoksa ben kılçığıyla kuyruğuyla yerim :kk77:
Ay öyle çok hoş oluyor gerçekten ama bende kılcık sevmem ya gerçi balıkçı ds yiyince kılçıkli yiyorum ama bende anlamadım bu durumu evde yapınca sevmiyorum:-)

Karadeniz hamsisini tercih ediyoruz:-)Diğerinin tadı bile farklı:KK48:O olmayınca istavrit,palamut ne bulursak artık:kk77::KK48:
Benimde tek yemediğim balık levrek...balıkçı bi dayım var bi gün avladım levreği içinden ... (Yazmayayım şimdi buraya aklıma geldikçe midem bulanıyor)çıktı dedi..o gün bugün ağzıma sürmem..

Benimde tek yemediğim balık levrek...balıkçı bi dayım var bi gün avladım levreği içinden ... (Yazmayayım şimdi buraya aklıma geldikçe midem bulanıyor)çıktı dedi..o gün bugün ağzıma sürmem..
Tabi tiksinince bir daha yemek mümkün değil:KK48:Kılçığı az olan balıkları tercih ediyoruz:KK48:

Back
X