En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Sağol canım Sorma canım midemden rhatsızım normlde, soğuk havalarda daha şiddetleniyor: (
Hep böyle olur umarım:) Yok canım gitmedi daha:)
Mide ağrısı kötü ya.Bazen benim de ağrır dayanılmaz birşey ağrısı.Evet canım hep böyle olsun inşallah.

Olmaz bir dahakine öyle yap.İyi sevdiysen.Hadi biraz da öv de havam olsun.

Çok güzel eleştiririm Nevoş.O kadar yemek programı seyrettim kaptım birşeyler.

Of of hiç begenmedim çok takirdiyor malzemelere yanlis şaka şaka valla harika oldu cnm ellerine sağlık . Artık bn bol bol yaparim kilo alirim sonra

Of of hiç begenmedim çok takirdiyor malzemelere yanlis şaka şaka valla harika oldu cnm ellerine sağlık . Artık bn bol bol yaparim kilo alirim sonra
Afiyet olsun canım.Yap yap ye güzel yani bence.Kilo aldırmaz hafif bu.Koyun kıyması rahatsız etmezse çok az ekleyebilirsin tad verir.Dışarda yediklerimizin içinde var çünkü.Ama ben tercih etmedim.

Afiyet olsun canım.Yap yap ye güzel yani bence.Kilo aldırmaz hafif bu.Koyun kıyması rahatsız etmezse çok az ekleyebilirsin tad verir.Dışarda yediklerimizin içinde var çünkü.Ama ben tercih etmedim.

Bnmki bayramlık kiymamdi cnn keçi kiymasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…