En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Bizim daha kapı pencere açık
Canım temizlik çok nankör yap yap bitmiyor

aynen canım ya
birazdan pazara gitcem turşuluk için gribimde of nasıl zor geliyor bana bir bilsen gitmek

benim boya işlerim bi ay sürdü sanırım taşındığımdan beri boya yapıyorum batırdım her yeri iflas bayrağım olsun bu :)

baya uzun sürmüş ama çok hoş olmuş güle güle kullanın

Senin kalbini yerinden sökerim, kalp masajıda işlemez

Bıktım senin bu herkese mavi boncuk dağıtmandan, ortadan kaldırdığım kadınların haddi hesabı yok
Pinkom gelmiş,hoşgelmiş
Biz şey yapıyordukBirbirimizi seviyormuş gibi şakalaşıyorduk yoksa beni hiç sevmez nur

canımmm mükemmel olmuş bunlarrrr.. ellerine sağlık hangi boyayı kullandın.. ay bayıldım valla bir ara bende tutturdum eşime boyayacağım diye korkuttu beni hainn.. bak ne güzel oluyormuşş..
ben chalk paint denen bi boya ile yaptım tam bitti derken üstüne vernik atayım dedim atmaz olaydım sapsanı oldu sonra zımpara yapıp tekrar beyaza boyadım
polisan x1enamel diye bi boya var yaparsan bununla boya canım. inş sefa sürerim çok teşekkür ederim

valla

ne desem yalan olur bugün bitti şimdilik böyle ev inşaat alanı gibi oldu ben yatak odamı da boyamıştım :) Eki Görüntüle 1649949

Zordur ev tadilatı,bitincede keyifli olur gerçi,bizde bu sene hallettik ev işini badana bıya derken canımız çıktı resmen.
Güle güle otur evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…