En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .

ev ici cok zor, dis kisim daha idare edilebilinir . bitmis ne guzel, gule gule otur canim
darisi bana insh

Aç canım konuyu bizde görelim
Rabbim sağlıkla,iyi günlerde oturmayı nasip etsin..
Tabi o konuda çok haklısın herkesi beğenisi ilgi alanı farklı oluyor ;herkes başka birşey isteyince bayağı zor olmuştur
Çok şükür bitirmişsiniz
Ben de halıları yıkattıp henüz sermedim kapıların kapanmasını bekliyorum çok fena tozoluyor neredeyse günlük siliyorum hep toz

eline sağlık kakom

ne demişler gez dünya yı gör konya yı diye

gel buraya kakaocum hem Mevlana ziyareti hem ben tanışalım kaynaşalım ama siyaset etmeyelim güzelim ya
inşallah canım isterim elbet..seninde yolun istanbula düşerse çekinme canım sakın çekinmee.onur duyarım seni ağırlamaktan. yok be siyaset girermi aramıza bakma sen takılıyorum öyle

buralar soğudu serdim halıları falan

her gün toz amannnn ev hanımı olmak zzor zanaat be of offfffff

ayyyyy bitmeyen o tozlarr

valla

ne desem yalan olur bugün bitti şimdilik böyle ev inşaat alanı gibi oldu ben yatak odamı da boyamıştım :) Eki Görüntüle 1649949
canımmm mükemmel olmuş bunlarrrr.. ellerine sağlık hangi boyayı kullandın.. ay bayıldım valla bir ara bende tutturdum eşime boyayacağım diye korkuttu beni hainn.. bak ne güzel oluyormuşş..

benim boya işlerim bi ay sürdü sanırım taşındığımdan beri boya yapıyorum batırdım her yeri iflas bayrağım olsun bu :)

KK'nin hamarat hanimlari yine döktürmüsler masallah Hepsi birbirinden nefis ve lezzetli görünüyor, herkese basarilar dilerim

Merhaba nevoş hosgeldinn ,
bende kalbim niye boyle hizli atiyor diyordum, meger sen geldigin icinmis
pink yok dimi buralarda
Senin kalbini yerinden sökerim, kalp masajıda işlemez

Canım
Pinko ortalarda görünmüyorGelirse ikimiz bir olur onu döveriz
Bıktım senin bu herkese mavi boncuk dağıtmandan, ortadan kaldırdığım kadınların haddi hesabı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…