bu yaz bizde tadilat yaptık eve,eşyalar değişti o kadar çok iş oldu ki o ustaları beklemek bir günde biter dedikleri şeyler 3 güne kaldı ne rezillik oldu evet sonunda bitti ama aynen bende badana boya eşya usta lafından nefret ediyorum
şimdide binanın dış yalıtımı yapılıyor sıva döküntüleri iskele ustaların birbirlerine bağırarak konuşmaları matkap sesleri.
terk edicem ama kışa denk geldi nereye gideyim yaz olsa parka kaçıcam valla
evim evim bölümüne konu açıcaktım araya bir şeyler girdi müsait olamadım.kaldı...
aynen tertemiz oldu rabbim sağlıkla oturtmayı nasip etsin...
bide nevrestem aramızda kalsın...insanın kendi evinde kendi kararlarını vermesi daha kolay ama bizim evde annem ben kızkardeşim babam erkek kardeşim her birimizden ayrı ses ayır fikir aman allahım oda yoruyor insanı
Aç canım konuyu bizde görelim
Rabbim sağlıkla,iyi günlerde oturmayı nasip etsin..
Tabi o konuda çok haklısın herkesi beğenisi ilgi alanı farklı oluyor ;herkes başka birşey isteyince bayağı zor olmuştur
Çok şükür bitirmişsiniz
Ben de halıları yıkattıp henüz sermedim kapıların kapanmasını bekliyorum çok fena tozoluyor neredeyse günlük siliyorum hep toz
Aminn canım seviyorum samimi ilşkileri nevrestem.. ee eşlerde tanışıyor buluştukmu en az üç aile oluyoruz keyifli geçiyor ..arkadaşlarımız iyidir şükürler olsunn..
inşallah canım isterim elbet..seninde yolun istanbula düşerse çekinme canım sakın çekinmee.onur duyarım seni ağırlamaktan. yok be siyaset girermi aramıza bakma sen takılıyorum öyle
Tabi o konuda çok haklısın herkesi beğenisi ilgi alanı farklı oluyor ;herkes başka birşey isteyince bayağı zor olmuştur
Çok şükür bitirmişsiniz
Ben de halıları yıkattıp henüz sermedim kapıların kapanmasını bekliyorum çok fena tozoluyor neredeyse günlük siliyorum hep toz
Çok şükür bitirmişsiniz
canımmm mükemmel olmuş bunlarrrr.. ellerine sağlık hangi boyayı kullandın.. ay bayıldım valla bir ara bende tutturdum eşime boyayacağım diye korkuttu beni hainn.. bak ne güzel oluyormuşş..
bu yaz bizde tadilat yaptık eve,eşyalar değişti o kadar çok iş oldu ki o ustaları beklemek bir günde biter dedikleri şeyler 3 güne kaldı ne rezillik oldu evet sonunda bitti ama aynen bende badana boya eşya usta lafından nefret ediyorum
şimdide binanın dış yalıtımı yapılıyor sıva döküntüleri iskele ustaların birbirlerine bağırarak konuşmaları matkap sesleri.
terk edicem ama kışa denk geldi nereye gideyim yaz olsa parka kaçıcam valla
Canım yatak odamda kırık dökük yok ama 13 yıldır kullanıyorumEşime dedim yenisini alacağımıza rengini değiştirelim yepyeni olurAma ne zaman yaparız bilmiyorum