En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
ev taşıdıktan sonra mobilyalarımı beyaza boyamaya başlamıştım nerden başladım bilmiyorum bugün bitti sonundaartık saçımı bile boyamak gelmiyor içimden boya kelimesinden nefret ettim

bu yaz bizde tadilat yaptık eve,eşyalar değişti o kadar çok iş oldu ki o ustaları beklemek bir günde biter dedikleri şeyler 3 güne kaldı ne rezillik oldu evet sonunda bitti ama aynen bende badana boya eşya usta lafından nefret ediyorum

şimdide binanın dış yalıtımı yapılıyor sıva döküntüleri iskele ustaların birbirlerine bağırarak konuşmaları matkap sesleri.

terk edicem ama kışa denk geldi nereye gideyim yaz olsa parka kaçıcam valla

Matmazel'cim zor olmuşturAma şimdi tertemiz,ışıl ışıl,ferah ferah evinizde oturursunuz
Temizlik,yenilenme gibisi yokDeğişikliği çok seviyorum

ayyy bitmeyen çileee o tadilat ömrünü alıyor insanınn..

Maşallah misafirin eksik olmuyor rabbim daha çok versin inşaallah
sağol canımm çalıştığımız için bi cumartesi bide pazarımız var o iki güne sığdırmaya çalışıyoruz nevrestem.. gerçi benim kankiler akşamda koy çayı sana geliyoruz diyolar benim verdiğim cevap şu hiç bişi hazırlamam gelirken getirin onlarda elleri dolu gelir sağolsunlar.. hazırlamam derim ama hemen bir kek . atarım fırına..

Ohhh ne güzel yapıyorsunuz canımAllah muhabbetinizi artırsın
Sen duramazsın mutlaka birşeyler yaparsın

Matmazel'cim zor olmuşturAma şimdi tertemiz,ışıl ışıl,ferah ferah evinizde oturursunuz
Temizlik,yenilenme gibisi yokDeğişikliği çok seviyorum

evim evim bölümüne konu açıcaktım araya bir şeyler girdi müsait olamadım.kaldı...

aynen tertemiz oldu rabbim sağlıkla oturtmayı nasip etsin...

bide nevrestem aramızda kalsın...insanın kendi evinde kendi kararlarını vermesi daha kolay ama bizim evde annem ben kızkardeşim babam erkek kardeşim her birimizden ayrı ses ayır fikir aman allahım oda yoruyor insanı

aynen dedign gibi bitti ama tükendim valla

Ohhh ne güzel yapıyorsunuz canımAllah muhabbetinizi artırsın
Sen duramazsın mutlaka birşeyler yaparsın
Aminn canım seviyorum samimi ilşkileri nevrestem.. ee eşlerde tanışıyor buluştukmu en az üç aile oluyoruz keyifli geçiyor ..arkadaşlarımız iyidir şükürler olsunn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…