En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Deniz ürünü de olabilir tabi.Ne var şu an palamut,hamsi,istavrit,mezgit.Ben hamsi tava yaparım:)))

Buraya kış geldi.

Demek deniz ürünleri olursa katılacaksın
Burası gece ve sabahları serinGündüz sıcak
Hamsi kabulünüzse olur.Offf ya palamut olsa ne yenirdi.

Bugün yağdı buraya.Hırka ve çorapları giydik.

Hamsi kabulünüzse olur.Offf ya palamut olsa ne yenirdi.

Bugün yağdı buraya.Hırka ve çorapları giydik.
Kabul olmaz olur muBiz geçen sezon son zamanlar palamuta dadanmıştık
Dün gece sabaha kadar yağdıKızları sabah kursa götürdüm bayağı serindi,öğleden sonra hava açtı ceketler çıktı

Kabul olmaz olur muBiz geçen sezon son zamanlar palamuta dadanmıştık
Dün gece sabaha kadar yağdıKızları sabah kursa götürdüm bayağı serindi,öğleden sonra hava açtı ceketler çıktı
Palamut en sevdiğim balık.Hiç kılçığı yok bir de. Alıştılar mı kızlar okula.Yeni okul dimi onlarınki?

Palamut en sevdiğim balık.Hiç kılçığı yok bir de. Alıştılar mı kızlar okula.Yeni okul dimi onlarınki?
Kılçığı çok değil çocuklar zorlanmıyor
Evet canım farklı bir okula gidiyorlar,eve daha yakınÇabuk alıştılar çünkü çok samimi oldukları 2 kız ,1 erkek arkadaşları ile aynı sınıfa yazdırdıkHer derse farklı öğretmenin gelmesi çok hoşlarına gittiAma çok yoğunlar,bayağı geç çıkıyorlar,kursa gidiyorlar

Eve yakın olması senin için de iyi olmuştur.Arkadaşlarıyla aynı sınıftalarsa uyum sorunu olmaz.Hatırlıyorum ortaokulda bizi arkadaşlarımızdan ayırmışlardı da ne ağlamıştık. Sonra birleşmiştik yine.Arkadaş önemli.Kızlar hep kurstalar.İyi şikayet etmiyorlar Nevoş.

Ben yine durmuyorum sık sık gidiyorumArkadaş önemli ,birde bu devirde ailede önemliAileleri tanıdığımız için böyle yaptık
Canım mecburen öyle oluyorKursa gitmeyince yeterli olmuyor

Ben yine durmuyorum sık sık gidiyorumArkadaş önemli ,birde bu devirde ailede önemliAileleri tanıdığımız için böyle yaptık
Canım mecburen öyle oluyorKursa gitmeyince yeterli olmuyor
İnşallah emeklerinin karşılığını alırlar canım sen de onlar da.

İnşallah emeklerinin karşılığını alırlar canım sen de onlar da.
İnşaallah Adra'cım
Haftanın ilk 3 günü bende onlarda çok yoruluyoruzGerçi ben daha çok yoruluyorumUykusuzluktanYarın kurs yok sabah erken kalkma derdi yok keyfim yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…