En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
İnşaallah görürüz tarifini Nur'cum:KK19:
Çocuklar yemeklere farklı isimler veriyorlar buda çok şirin olmuş:KK48:
Her yörenin farklı tarifi var:KK19:Bizim 72 çeşit bulgur köftemiz var:-)

insh nevosum. en kisa zamanda paylasmayi bende cok isterim:KK19:

sayisini bilmiyorum ama bizde de ince,orta ve iri bulgur cesitleri ile yapilan cok sayida tarif var;)

insh nevosum. en kisa zamanda paylasmayi bende cok isterim:KK19:

sayisini bilmiyorum ama bizde de ince,orta ve iri bulgur cesitleri ile yapilan cok sayida tarif var:KK66:
Bizim de var canım:kk77:Birme yarma diye bir bulgurumuz var çoğunu ondan yaparız..Haşlanmamış buğdaydan yapılır ve unlu olur.Yöreye göre adı değişiyor.Antepte çiğ simit diyorlar:KK51:

Bizim de var canım:kk77:Birme yarma diye bir bulgurumuz var çoğunu ondan yaparız..Haşlanmamış buğdaydan yapılır ve unlu olur.Yöreye göre adı değişiyor.Antepte çiğ simit diyorlar:KK51:

evet bizde yarma deriz , onun sarmasi yapilir bide acayip guzel oluyor.
ince bulgur ile de minik sıkma kofteler , yumurtada kizartilan kofteler ,salca ile kavrulan ve yogurt ve sos ile hazirlanan tarifler de super lezzetli...ayy say say bitmez ki canim:-)

evet bizde yarma deriz , onun sarmasi yapilir bide acayip guzel oluyor.
ince bulgur ile de minik sıkma kofteler , yumurtada kizartilan kofteler ,salca ile kavrulan ve yogurt ve sos ile hazirlanan tarifler de super lezzetli...ayy say say bitmez ki canim:-)
Bizim köfteleri sayıyorsun:-)Bizde yapıyoruz bunları:KK45:

Bizim köfteleri sayıyorsun:-)Bizde yapıyoruz bunları:KK45:

mesafe olarak uzakta olsak ,yemek kulturlerimiz birbirine cok yakinmis nevosum:KK19:
bide aci ,baharat , sos falan mutlaka kullanir,
perde pilavi ,mumbar dolmasi ve kurutma dolmasi meshurdur :KK200:
gezi programi gibi oldu :-) :-) :-)

mesafe olarak uzakta olsak ,yemek kulturlerimiz birbirine cok yakinmis nevosum:KK19:
bide aci ,baharat , sos falan mutlaka kullanir,
perde pilavi ,mumbar dolmasi ve kurutma dolmasi meshurdur :KK200:
gezi programi gibi oldu :-) :-) :-)
Aslında çok uzak sayılmaz en azından iki şehirde doğu şehri:KK45:
Perde pilavı hariç diğerleri bizde de yapılır canım:kk77:Yemek bölümünde bunları konuşmak güzel oluyor:KK45:

Hayırlı Cumalar:KK36:

tumblr_mtea680i7t1s2fha0o1_r1_1280.webp

Aslında çok uzak sayılmaz en azından iki şehirde doğu şehri:KK45:
Perde pilavı hariç diğerleri bizde de yapılır canım:kk77:Yemek bölümünde bunları konuşmak güzel oluyor:KK45:

yolum malatyaya duserse seni gormeyi cok isterim :KK19: ayrica batmana gelirsen mutlaka beklerim : KK200: perde pilavi yapinca paylasirim ins, enfes bi lezzet :rolleyes:

ellerine saglik canim :KK19:
cok guzel gorunuyor
yakın olsak ikram etmek isterdim :)
ne var ne yok nasılsın?
bi tane konu mu açsak bu yemek bölümüne günlük yapacağımız yemekleri yazıp fikir alıp verirdik ben hep düşünüyorum ne yapıcam ne yapıcam diye sende de oluyor mu öyle bana has bir şey mi bu

Back
X