En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Hiç hissetmedim ben canım:) Kızım okuldan gelince söyledi, hareket halindeydim demek ki o anda:) Herkes sallandık dedi, bir ben anlamamışım
Ben oturuyordum.Ayaktakiler pek hissetmemiş.Bizim ev yol kenarı.Otobüs geçince hafif sallar.Dedimki otobüste bu sefer ne kadar çok salladı.Baktım lamba da sallanıyor.Meğer depremmiş.Karşı apartmandakiler hep dışarı çıktı.Merkez Tokat'mış.Allah bir daha yaşatmasın ürkütücüydü.

Selam kızlar.

Sıcak poğaça isteyen var mı:)

Eki Görüntüle 1653117
Ben ben Ellerine sağlık canım
Amin. İyiki de hissetmemişim, 99 depreminden sonra aşırı korkuyorum deprem olmasından

ALLAH yasatmasin birdaha gecmis olsun

Çok geçmiş olsun

@2KediAnnesi nasılsın kız göremiyorum seni bayagi Özledim muhabbetini falan anlat bakayım neler yapiyorsun

Bu arada herkese selam yarışma sakinleri sizler nasilsiniz buralar da çok durgun yarışma başlasa da heyecanla beklesek

Merhaba canım
Eklenecek fazla tarif kalmadıDaha vakit çok birkaç tarif daha gelebilir

Merhaba canım
Eklenecek fazla tarif kalmadıDaha vakit çok birkaç tarif daha gelebilir
Evet tarifler baya guzel ama nevreste değil mi bu arada benim aklımda bir tarif var herkesin bildiği kimsenin eklemedigi onu kim ekleyecek onu bekliyorum acaba onu da yapsam iki tarifle mi katılSam ne dersin şaka bir yana beklemedeyim biri ekleyecek mi acaba

unlu börek patatesli çok severim kimse eklemedi onu da :))

Benimde beklediğim tarifler vardı çoğu geldi aklımda 1-2 tarif daha var bakalım birileri yapacak mıÇok güzel bir kategori oldu,oylama çok zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…