En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
unlu börek patatesli çok severim kimse eklemedi onu da :))
Evet bak i da olur ama benim dedgimbaska bakalım birinin aklına gelecek mi

iyi hafta sonları diliyorum bol yemekli börekli kalorili
Allah korusun kız bol kalorili falan bana gelmesin rica ederim istersen sana gelebilir bol kalori bana az kalorili iyi hafta sonları gelsin

Benimde beklediğim tarifler vardı çoğu geldi aklımda 1-2 tarif daha var bakalım birileri yapacak mıÇok güzel bir kategori oldu,oylama çok zor olacak
Evet ya tumborekler çok güzel iştah açıcı aynı yapma düzeyinde nasıl ou kullanırız bilmiyorum yine hakedenn kazansın demek istiyorum ama bence herkes haketti

Bu sefer hakeden değil şansı olan kazanacak canım

bugün dışarda olunca fast food yemek zorunda kaldım o yetmezmiş gibi evde sürekli bi çikolata bi pişmaniye bi başka şey anlıycan baya bu kalori aldım göbek olmasında nereye giderse gitsin
sana az kalorili olsun :))

Böreğin çok nefis eminim 2 den fazla oy alırsın
Teşekkürler canım bakalım o zaman ama çok çok güzel börekler de var ki denemek istediğim bir sürü tarif oldu yarışmanın en sevdiğim yani bu oldu yeni değişik denenmiş tarifler öğreniyorum lazim olunca gönül rahatlığıyla deneyecegim sana da Teşekkürler ayrıca

Ben de sayenizde sürekli farklı şeyler öğreniyorumBir sürü kategori var ve hepsinde çok güzel tariflerAyrıca her kategoride tarifler daha bir güzel oluyor
Rica ederim

Ay baya kalorili olmuş sana tamam ama bana olmasın bayramda biraz kilo almışım zaten mutsuzum

merhaba canım
yorgunum sabahın köründe evden çıktım ailemin yanına bütün gün ist u gezdim diyebilirim gezmesi güzelde yorulması olmasa sen nasılsın
Ohhhh ne güzel yapmışsın canım
Bende pek bir değişiklik yok eşim şehir dışında bizde çocuklarla vakit geçiriyoruz

bu sefer iki oy hakkımız olduğu için daha bi gönül rahatlığı olacak ama bence iki de az hepsi birbirinden güzel böreklerin ama işti hepsini denemesi demek kilo demek

Ben de sayenizde sürekli farklı şeyler öğreniyorumBir sürü kategori var ve hepsinde çok güzel tariflerAyrıca her kategoride tarifler daha bir güzel oluyor
Rica ederim
Evet ya ben bile dayanamadım cazibesine yarışmaya katılmak için insanın burda olası geliyor o tarifler icinde sen yarışmaya katilamiyormusun nevreste sende katılan çok hoş Setler yaparsın eminim senin değişik tariflerin var biliyorum buraları takip ediyorum ben bayadir

bu sefer iki oy hakkımız olduğu için daha bi gönül rahatlığı olacak ama bence iki de az hepsi birbirinden güzel böreklerin ama işti hepsini denemesi demek kilo demek
Evet ama hiç yoktan iyidir en azından ikiye düşürecek beğendiğimiz tarifleri keşke yiyip yiyip kilo almasak ama değil mi hayat hiç adil degil

Ay baya kalorili olmuş sana tamam ama bana olmasın bayramda biraz kilo almışım zaten mutsuzum
spor yapıyor musun peki ben kilo alamayan tiplerdenim yesem de alamıyorum ama çabuk veriyorum
Ohhhh ne güzel yapmışsın canım
Bende pek bir değişiklik yok eşim şehir dışında bizde çocuklarla vakit geçiriyoruz
ay en güzeli o annemin bi lafı vardı kocam evde yok huzurum bey de yok diye arada bi oluyorsa iyi tabi bilmiyorum sürekli mi değil mi

Senin sistemi çok sevdim bende de olsa keske ben spor yapıyordum zaten spor yapmadan hiç kilo veremiyorum ama son zamanlarda bıraktım biraz işte tekrar başlamak lazım hem spor yapınca daha enerjik hissediyordum seviyorum spor yapmayı ama yemeyi de seviyorum ya benim halim ne olacak bilmem

ben kilo alamam demeyeyim aslında mesela geçen sene isteyerek kilo aldım ama beş ayda dört kilo zoraki
yediklerime dikkat ediyorum mesela makarna pilav varken asla ekmek yemem yemekleri az yağlı yaparım et yemeklerinin yanına pilav yapmam protein yanına nişasta karbonhidrat tüketmem yeşillik bunun gibi şeylere dikkat ederim boyuma göre de kilom az değil yani çöp şeklinde değilim şükür kilo yine gayret edince veriliyo ama zayıflık kötü ya bi deri bi kemik olanlar hoş durmuyor kadın dediein biraz etine dolgun olacak bence :)) ben öyle seviyorum

beni şu an seversin o halde orta şekerliyim azcık etli butlu bende çok zayıf olmak istemiyorum bir 5 kilocuk versem yeter 38 beden pantolon giymek istiyorum hedefim o daha azını istemiyorum zaten

beni şu an seversin o halde orta şekerliyim azcık etli butlu bende çok zayıf olmak istemiyorum bir 5 kilocuk versem yeter 38 beden pantolon giymek istiyorum hedefim o daha azını istemiyorum zaten
ay çok iyi bence verirsin plank hareketi var bi araştırtır kasları acayip çalıştırıyo kas yaparsan yağların erir böylece sağlıklı kilo vermiş olursun daha doğrusu kilo olarak azalmasan bile yağların kasa dönüşürse daha ince sıkı olursun
zayıf iyi durmuyor ya gülşen e baksana baktıkça soğuyorum

evet o kadar a gerek yok zaten olamam da benim doğuştan sisko bacaklarım kalcam
Var ne yapSam da hiç o kadar olamadım hayatımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…