En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Oscar goes to diyip oyumu kullandim:D aslında lahmacun böreğinde de aklım kaldı ama iki oy hakkkimiz var gönülden bir oyum da ona:-)
Sigara böreği ve solisti karniyarik böreği oyum size;)
Aslında herkese oy vermek isterim hepsi çok güzel maksat eğlence mesela aklımda kalan peynirli çıtır börek dombikle benzesen pileli börek şu tavuklu saygılı börek hepsine ayrı ayrı bayıldım aslında hepsini de yazdım köşeye tum tarifkr harika ellerinize sağlık ;)

Böreğime oy veren herkese de teşekkür ederim ayrıca tek tek yine teşekkür edecegim sonra şimdiden de teşekkür edeyim ben:KK200::KK200::KK200:

Oscar goes to diyip oyumu kullandim:KK70: aslında lahmacun böreğinde de aklım kaldı ama iki oy hakkkimiz var gönülden bir oyum da ona:-)
Sigara böreği ve solisti karniyarik böreği oyum size:KK66:
Aslında herkese oy vermek isterim hepsi çok güzel maksat eğlence mesela aklımda kalan peynirli çıtır börek dombikle benzesen pileli börek şu tavuklu saygılı börek hepsine ayrı ayrı bayıldım aslında hepsini de yazdım köşeye tum tarifkr harika ellerinize sağlık :KK66:
Teşekkürler canım.:KK37:

Yok daha bir hafta var değişebilir herşey.:KK53: Son dakika karar verince öyle oldu.:KK48:
Adra bu kategori çok güzel olunca annem ve kızkardeşime söyledim,hepsini incelediler.Günlerde lazım olur dediler:KK45:Dün diyorum yeni tarif geldi:KK51:Biz gördük zaten dediler:KK57::KK70:Çok beğenmişler:KK45:Üye olsa sana oy verecek:KK70:

Adra bu kategori çok güzel olunca annem ve kızkardeşime söyledim,hepsini incelediler.Günlerde lazım olur dediler:KK45:Dün diyorum yeni tarif geldi:KK51:Biz gördük zaten dediler:KK57::KK70:Çok beğenmişler:KK45:Üye olsa sana oy verecek:KK70:
Annen mi beğendi kızkardeşin mi Nevoş.Hemen üye yapsaydın onları.:KK70:Buradan her ikisine de sevgilerimi yolluyorum.:KK200:Oy vermiş kadar mutlu ettiler beni.:KK36:

Nevoşum aşuremi yaptım:KK19:
20151026_185419.webp

:KK55::KK55:

Back
X