En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Durustlugumu mu sorguluyoruz :KK45:
Hepsinin fotoğrafını temizledim ama yaptığım kekin tarifindeki fotosunu ekleyimmi :KK1: (tlfla çektiğim için sildim. Başka amaç yok yani:KK45:)
Eki Görüntüle 1669919

Hatta kayısı konserleri bulma konusunda çok sıkıntı yaşayıp, yumurta haşlayıp koymayı düşünmüştüm değilmi Mavi Terlik Mavi Terlik hatirliyormusun o_O hatta bayrağı bir beyin fırtınası yapmıştım üstüne ne olabilir diye. Kayısı reçeline mutabık kaldık :KK76:
Başka yaptıklarımdan isterseniz onlarıda paylaşabilirim :kk77:

Evet hatırlıyorum canım tabiki hatta itiraf edeyim üstüne yumurta sarısı koy jöle döküp parlaklık verirsin demiş idim:p
:oops:
İnsan üşengeç olmaya görsün keşke katılsaydın.
Dur yeni kategori için oy kullandım ona ikimiz de katılalım :KK73:

Evet hatırlıyorum canım tabiki hatta itiraf edeyim üstüne yumurta sarısı koy jöle döküp parlaklık verirsin demiş idim:p
:oops:
İnsan üşengeç olmaya görsün keşke katılsaydın.
Dur yeni kategori için oy kullandım ona ikimiz de katılalım :KK73:
Bu mesaj kayıt altına alınmıştır.:KK59:Yakanızdayım haberiniz olsun:KK70:

Bende battaniyeye sarıldım O Ses Türkiye yi izliyorum:KK19:
Tv8 i Acun benim için aldı sanki:KK70:
Çok mu seyrediyorsun Tv'8 i.:KK48:Pek birşey yok aslında.Hep yarışma.Ben Arda'yı seyrediyorum bir.Çok reklam çıkıyor sinir oluyorum.

Çok mu seyrediyorsun Tv'8 i.:KK48:Pek birşey yok aslında.Hep yarışma.Ben Arda'yı seyrediyorum bir.Çok reklam çıkıyor sinir oluyorum.
Ben yarışmaları seviyorum 1-2 dizi de koymuş daha ne olsun:KK48:
Arda'yı hep kaçırıyorum ya, faceden bakıyorum ne yapmış diye. Beğenirsem ordan alıyorum tarifi:KK39:
Kaderimin Yazıldığı Gün.:KK48:Evdekiler izleyince mecbur yoksa bir işe yaramaz.:KK12:
O dizi bitmedi mi daha ya:p İlk bölümlerinden izledim birkaçını sonra bıraktım .
rabia01 rabia01 ben burda çok eğleniyorum:KK24:

Arda'yı hep kaçırıyorum ya, faceden bakıyorum ne yapmış diye. Beğenirsem ordan alıyorum tarifi:KK39:

O dizi bitmedi mi daha ya:p İlk bölümlerinden izledim birkaçını sonra bıraktım .
rabia01 rabia01 :KK3::KK3::KK3:

Bir tane dizisini biliyorum o da pek tutmadı galiba.Yarışma kanalı zaten.Bazen ben de kaçırıyorum Arda'yı senin gibi netten bakıyorum.

Bitmedi kör olasıca dizi.:KK53:

Benim eşimde onu izliyor bende eşlik ediyorum:KK45:

Bitse de kurtulsak Nevoş.:KK48:

Back
X