Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hiç aklıma gelmemişti sorgulamak. Sadece yemeğe ilgisi olan birinin yapılan ama eklenmeyen keki görme isteğiydi.Çok güzelmiş yazık olmuş.Her yemek resmini ekleyebilirsiniz.Burada kimse hayır demez.
Evet hatırlıyorum canım tabiki hatta itiraf edeyim üstüne yumurta sarısı koy jöle döküp parlaklık verirsin demiş idim
İnsan üşengeç olmaya görsün keşke katılsaydın.
Dur yeni kategori için oy kullandım ona ikimiz de katılalım
İyi geceler hanımlar sohbetiniz bol olsun.. Bu saatte tatlı yemek isterseniz buyrun.. KIBRIS TATLİSİ..
İçinde un yok galeta unu var.. Eki Görüntüle 1670050
Eki Görüntüle 1670061
İyi geceler hanımlar sohbetiniz bol olsun.. Bu saatte tatlı yemek isterseniz buyrun.. KIBRIS TATLİSİ..
İçinde un yok galeta unu var.. Eki Görüntüle 1670050
Eki Görüntüle 1670061
Tüh bileydim bu kadar tepki alacağımı katılırmıydım hiç.Şimdi şöyle oldu.Evde oturuyordum.Ablamgil de çarşıdaydı.Dedim şunları arasam da yufka alsalar.Sonra aaa dedim yarışmaya da mı katılsam derken kendimi burada buldum.