- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
He ayni tarif bendede var
neymis seninki acaba ayni taruf mi ? kulagima soyle bakim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He ayni tarif bendede var
neymis seninki acaba ayni taruf mi ? kulagima soyle bakim![]()
Konya yemeklerindn topalak
neymis seninki acaba ayni taruf mi ? kulagima soyle bakim![]()
Tariflerinizin alakası yokKonya yemeklerindn topalak
Tüm sayfaları okumuş oldum dün bıraktığım yerdeymis meğer bulmam zor olmadı bende eksin yok diye üzülüyordum ben gitmişim olay olmusTamam sen öğren biz bekliyoruz![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-yufka-ile-borekler-oylamasi.862140/page-473 link buranin en son mesajdan basla link açılması 473. Sayfadeadline o sayfayi bana da linklesene bulamadim ya :/
Canım burda olay olmadı sadece oyunu verdi gittiTüm sayfaları okumuş oldum dün bıraktığım yerdeyim meğer bulmam zor olmadı bende eksin yok diye üzülüyordum ben gitmişim olay olmusyalnız ben hangi yarışmaya katılmam böyle olaylar oluyor ya en son moda yarışmasına katılmıştım onda da böyle bişey olmuştu ama yarışma iptal olmuştu o daha kotuydu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-yufka-ile-borekler-oylamasi.862140/page-473 link buranin en son mesajdan basla link açılması 473. Sayfa![]()
onu diyorum işte en azından 1 kişi olay sayilmazCanım burda olay olmadı sadece oyunu verdi gittiİptal olacak bir durum yok
2 oyu saymayız olur biter
![]()
İyi geceler canımonu diyorum işte en azından 1 kişi olay sayilmazo büyük çapliydi
ama üzüldüm keşke yapmasaymis
neyse ben çıkıyorum yarın görüşürüz bir sonraki yarışmaya katılırim ama iddialı degilim
![]()
Tariflerinizin alakası yokRahatlıkla yapabilirsiniz
Topalak Köfte![]()
Nevreste bende düşündüğüm tarifi kulağına söyleyim mi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum denemek istediğim bi tarifte sana sorayım söyleyeyim garanti olsunİyi geceler canımTamam bekliyorum
![]()
Tamam canım yolla bakalımNevreste bende düşündüğüm tarifi kulağına söyleyim mi hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum denemek istediğim bi tarifte sana sorayım söyleyeyim garanti olsun![]()
Hayırdır canımtamamdir o zamanyeni kategoriyi iple cekiyorum :)
sabahtandir hastanedeydim , yorgunluktan ölüyorum :/
hayirli geceler kizlar![]()
Hayırdır canım![]()
Çok geçmiş olsun canımkizim hasta , bogazinda odem olusmusgunluk ilacli buhar ve igne ve envai cesit surup verdi dr.
hakikaten sakinan goze cop batiyor , 7/24 elimde hirka corap cocuklarin pesindeyim ,onlar da ayin 3 haftasi hasta. antibyotikten nefret ediyorum , kullanmaktan kactikca kullanmak zorunda kaliyorum hep.
su ara ne karisik , problemli bi zamn oldu, miknatis gibi problem cekiyorum sanki nevos:/