En Başarılı Bulduğunuz Börek Tarifi Hangisi?

• Ankete Katılan
    880
  • Anket Kapalı .
Tamam sen öğren biz bekliyoruz:KK48:
Tüm sayfaları okumuş oldum dün bıraktığım yerdeymis meğer bulmam zor olmadı bende eksin yok diye üzülüyordum ben gitmişim olay olmus:KK70: yalnız ben hangi yarışmaya katılsam böyle olaylar oluyor ya en son moda yarışmasına katılmıştım onda da böyle bişey olmuştu ama yarışma iptal olmuştu o daha kotuydu:KK14:
deadline deadline o sayfayi bana da linklesene bulamadim ya :/
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-yufka-ile-borekler-oylamasi.862140/page-473 link buranin en son mesajdan basla link açılması 473. Sayfa:KK66:

Tüm sayfaları okumuş oldum dün bıraktığım yerdeyim meğer bulmam zor olmadı bende eksin yok diye üzülüyordum ben gitmişim olay olmus:KK70: yalnız ben hangi yarışmaya katılmam böyle olaylar oluyor ya en son moda yarışmasına katılmıştım onda da böyle bişey olmuştu ama yarışma iptal olmuştu o daha kotuydu:KK14:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-yufka-ile-borekler-oylamasi.862140/page-473 link buranin en son mesajdan basla link açılması 473. Sayfa:KK66:
Canım burda olay olmadı sadece oyunu verdi gitti:KK19:İptal olacak bir durum yok:KK48:2 oyu saymayız olur biter:KK70:

Canım burda olay olmadı sadece oyunu verdi gitti:KK19:İptal olacak bir durum yok:KK48:2 oyu saymayız olur biter:KK70:
onu diyorum işte en azından 1 kişi olay sayilmaz:D o büyük çapliydi:-) ama üzüldüm keşke yapmasaymis :( neyse ben çıkıyorum yarın görüşürüz bir sonraki yarışmaya katılırim ama iddialı degilim :-)

Hayırdır canımo_O

kizim hasta , bogazinda odem olusmus :( gunluk ilacli buhar ve igne ve envai cesit surup verdi dr.
hakikaten sakinan goze cop batiyor , 7/24 elimde hirka corap cocuklarin pesindeyim ,onlar da ayin 3 haftasi hasta. antibyotikten nefret ediyorum , kullanmaktan kactikca kullanmak zorunda kaliyorum hep.
su ara ne karisik , problemli bi zamn oldu, miknatis gibi problem cekiyorum sanki nevos:/

kizim hasta , bogazinda odem olusmus :KK43: gunluk ilacli buhar ve igne ve envai cesit surup verdi dr.
hakikaten sakinan goze cop batiyor , 7/24 elimde hirka corap cocuklarin pesindeyim ,onlar da ayin 3 haftasi hasta. antibyotikten nefret ediyorum , kullanmaktan kactikca kullanmak zorunda kaliyorum hep.
su ara ne karisik , problemli bi zamn oldu, miknatis gibi problem cekiyorum sanki nevos:/
Çok geçmiş olsun canım:KK60:Zaten hep üst üste gelir:(

Köfteler kategorisi çok bomba olacak ya. Şimdiden ağzım sulanmaya başladı
Çiğköfte, içli köfte, dalyan köfte, kuru köfte vs vs vs ay çok fenaaaaaaaaaa :kk77::kk77::kk77::kk77:

Back
X