Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Diş hamileligi engel degil canim bunu bil bende hamileyken gitmedim dolgu icin doktor kizdi neden gelmedin dedi insallah hamile kalirsinda dişin gene olur üzülme canim
Ne bileyim, dün diş doktoru gebelik var mı diye sordu çekmeden önce. İnan hem ağrıdan hem üzüntüden başıma ağrılar girdi.
Gözükmesi de problem değil ama diş yapılmazsa diğer dişler kayıyor. Boşluk olmamaşı lazım yani
Bende ultrason çektirdim.Ama doktor yok haftaya kaldı.Rahimde miyom var dedi ne ola ki
Rahim kasında tümörümsü yapı olarak biliyorum ben. Geçmiş olsun Abla

O zaman tedavini erteleyeceksin canım
Devlete ait diş hastaneleri açıldı, oraya gitmeyi düşündün mü?

O zaman tedavini erteleyeceksin canım
Devlete ait diş hastaneleri açıldı, oraya gitmeyi düşündün mü?
dün kırılınca zaten direkt diş hastanesine gittim. Öğlen arası olduğu için nöbetçi diş doktoru baktı. dişin sadece kırılan kısmını çekip “dişin çekilmesi lazım, randevu al gel” dedi Yani uyuşturmuşsun, acil gelmişim. neden sadece kırılan kısmı çekiyorsun? ve mhrs’de diş hastanesi yok. Açmamışlar hiç.
Doktor iç dediyse, iç kuzu
İçtim. İnşallah yan etki yapmaz aşıya.

Dişin tamamını çekmedi mi
O acildeki doktorun işgüzarlığı kuzu, ne demek yarım diş çekmek

Sağ ol canım

Evet canım bugün çekildi.Boyut için sayfa yoğun galiba açamadımBirde ağrıyan yerde bir şey var ama fıtık değil
Operasyon derken
Miyomlari temizliyolar rahimdeki egerki kotü huylu degilse patolejiye falanda yollar annem olmustu

Dişin tamamını çekmedi mi
O acildeki doktorun işgüzarlığı kuzu, ne demek yarım diş çekmek
evet, yarısını çekti. sonra özele gittim, özelde kalan kısmı çektirdim.
abla laporoskopi yapabilirler. göbek deliğinin altından ufak bi delik açıp miyomları temizleyebilirler.
içtim artık. gerçekten çok kötüyüm. dünden beri çok zor dayandım.

Yine yangınlar yine ben
Şifa olsun inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…