Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
bizim arkadaş 3-5 ay önce sezeryan yerim ağrıyor diye gitti. 4 yıl önce doğurmuş, ne alaka bu ağrı diye, gece tutmuş ağrısı. miyom mu polip mi bi şey çıktı, ameliyat oldu. ondan öyle dedim.
Offf biz kadınların derdi bitmiyorİlaçla geçsin hiç uğraştırmasın beni

Ağrı eşiğim çok yüksek
Bu 1 aydır olan ağrı başka öncesinde vrdı ama bu hayatımı felç etti.İnleye inleye ultrason çekildi sanki dün ameliyat olmuşum
Muhtemelen iç dikişlerin zarar gördü ya da iltihap yaptı. Kistte yapmış olabilir. Bu kadar acılı ağrı normal değil çünkü.
O bölgeye ilaç tedavisi uygulanır diye düşünüyorum
En zorunu düşünürsek, o bölgeye iğneye falan dayanabilir misin?

Canım inan 1 aydır nasıl otursam onu bile bilmiyorum.Telefonla yazı yazarken kolumu karnıma koyamıyorum.Dün ütü yaptım.Düşün ütünün ağırlığından dolayı zorladı.Gece ağrım arttı oturmadım.2 gibi uyumaya gittim yatamadım.
Rüyamda gördüm bir şey yok git evine diyorBuna daha ne kadar dayanırım bilmem
İğne miBilmem vallahi ne olur.

Hele bir doktor yorumlasın, o zaman daha rahat atıp tutarız. Şimdi ne olduğunu bilmiyoruz
Biz yaşamadığımız için ağrını anlayamıyoruz canım, Rabbim rahatlatsın inşallah. Anlattığın kadarı ile hayat kaliteni neredeyse sıfırlamış

Evet canım hayat kalitem düştü yamuldum
Ütüyü bile tutamayan bir kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…