Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Yine yangınlar yine ben
Şifa olsun inşaallah
ya ben ihtimal söyledim tabii, kesin değil. doktor karar verir muayene sonrası. inşallah doğum kontrol hapı vb ilaçla geçer. kadın doğuma değil de acile gitsen çok ağrım var deyip, acil seni kadın doğuma gönderse olmaz mı? benim geçen ay kist ağrım oldu ya çok. acile gittiğimde anlamadılar bi şey. elime bi kağıt verip yarın bununla kadın doğuma git dediler. acilden gittiğim için randevusuz bakıldım. aynı şekilde bi kadın da acile gelmiş, onu da acilden göndermişler, doktor onu da muayene etmişti.

Onada bir tanıdık bulayım
Benim ağrım miyomdan değil miyom bonusAğrıyan yerim için bir çözüm bulsun miyom az daha beklesin

Eğer boyutu büyükse, ağrı ve kanama yapıyor ise, ameliyat ile alıyorlar miyomları.
Ağrının sebebi bu ise, operasyon yolu görünüyor demektir
Gerçi çoğu kadında miyom var ve onlar ile sorun çıkarmadığı için yaşıyorlar.
Ama karın ve kasık ağrısı, yoğun kanama gibi durumlarda, ameliyat gerekli.
Boyutuna göre ameliyat şekli uygulanıyor. Küçüklerse laparoskopik yapılıyor.

miyom, ağrıyan yere yansıma ağrı yapıyordur belki? yani asıl ağrı sebebi miyomdur da sen başka bi şey zannetmeyesin?
Yok canım sezeryan dikişi ile ilgili bir şey oluşmuş orada o farklıDoktor genel ultrason istedi ondan miyomda görüldü.
Ağrı sağ kasıkta miyom tam göbeğimin hizasında gördü.

Ben 1 yıldır bunu çok yaşıyorum ama üstüne düşmedim.
Baktım netten bulunduğu yer önemliymiş

Onu doktor usg görüntüsünü yorumlamadan öğrenemeyeceğiz maalesef

Yok canım sezeryan dikişi ile ilgili bir şey oluşmuş orada o farklıDoktor genel ultrason istedi ondan miyomda görüldü.
Ağrı sağ kasıkta miyom tam göbeğimin hizasında gördü.
bizim arkadaş 3-5 ay önce sezeryan yerim ağrıyor diye gitti. 4 yıl önce doğurmuş, ne alaka bu ağrı diye, gece tutmuş ağrısı. miyom mu polip mi bi şey çıktı, ameliyat oldu. ondan öyle dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…