Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Canım bugün değil yapıldığı günde bayağı muhabbet yapıldı.Oda haklı olarak üstüne alıp bozuluyor
Ama ben ona hitaben bişey demedim bana böyle deme hakkına sahip değildi yok kötülemişler falan diye, ben kendi adıma kötüleme falan yapmadım çünkü

Bereketli olsun güzel oluyor yaa annemlerin bağ var ufak ordan kuruyor sağolsun . Çok seviyoruz kızla ben
Şart bahçeye bı asma
Benim asmam var ama toplasan 1 tencere etmiyor. 3 defa toplayacağım ki, sardığıma değsin
Annem gelinlerine 2’şer bidon salamura yapmış, bana 1 poşet verdi. Daha yapacak gelinlerine. Ben üvey evlat

Alamadimya kotuleyebilirim falan yazmış makarasina bence azonce gördüm öyle biseydi takılmış sanırım canoom
Aslında bu tür muhabbetlere ben bile bozuluyorum çünkü ben verdimAma 3.kez yapıldı hiç böyle muhabbet olmamıştı bende şaşırdım

Kötü ya da art niyetle bir şey söylemedik ki Nevoş
Hiç konuşmayalım tarifler hakkında, eğlenmeyelim mi
Tabi yapılır muhabbet ama bu uygunluğu ile ilgili olunca üzülebiliyor insanSunuma veya görüntüsüne laf edilir bende ediyorum ama bu farklı

Tabi yapılır muhabbet ama bu uygunluğu ile ilgili olunca üzülebiliyor insanSunuma veya görüntüsğne laf edilir bende ediyorum ama bu farklı
Uygunlugu ile ilgili ne zaman konusulduki nevoş ilk paylaştıgı gun mü

Tabi yapılır muhabbet ama bu uygunluğu ile ilgili olunca üzülebiliyor insanSunuma veya görüntüsğne laf edilir bende ediyorum ama bu farklı
Uygunluğu hakkında konuşmadım kendi adıma
Beklentim farklıydı, gördüğüm farklı ve çokta güzel sunulmuştu. Bunu konuştum
Hee, alınılıyor ise, hiç yorum yapmam tarifler hakkında

Bence sana değil canım genel söylediBende konuyu bilmiyorum.Ama ilk günde çok bozuldu haliyle
İnşallah nevoş cünkü ben bi hatamın oldugunu dusunmuyorum cantaneme ozel bısey demedim yanı ne ılk paylastıgı gun ne bugun, sadece lahmacun boregını rulo sanırdım boyle olunca fındık lahmacun gibi olmus ama degısık olmus dedim hatta bu kötü bısey demek değil ki

Benim asmam var ama toplasan 1 tencere etmiyor. 3 defa toplayacağım ki, sardığıma değsin
Annem gelinlerine 2’şer bidon salamura yapmış, bana 1 poşet verdi. Daha yapacak gelinlerine. Ben üvey evlat
Allahiiiiim hakikaten üveymisin yohsam yokkklaf çak arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…