Ben o konusmaları okumamısım canım, yanı onlara istinaden bişey demedim ben bugun baska bı muhabbeti ama ona hitaben değildiEvet canım bu lahmacun falan denildiAma ne farkeder aynı işlem bu miniği
Yanlış anlamış olabilir bak iyi oldu düzeltildi oda rahat olurİnşallah nevoş cünkü ben bi hatamın oldugunu dusunmuyorum cantaneme ozel bısey demedim yanı ne ılk paylastıgı gun ne bugun, sadece lahmacun boregını rulo sanırdım boyle olunca fındık lahmacun gibi olmus ama degısık olmus dedim hatta bu kötü bısey demek değil ki
Oda genel yazdı şahıs yok yaniBen o konusmaları okumamısım canım, yanı onlara istinaden bişey demedim ben bugun baska bı muhabbeti ama ona hitaben değildi
Sonuçta yufka kullanılmış ve pratik lahmacun olmuş. Yufka olmasa, alınılmakta ve kategoriye uygun değil diye düşünülmekte haklı diyeyim.Evet canım bu lahmacun falan denildiAma ne farkeder aynı işlem bu miniği
Aynen hiçbir sorun yokSonuçta yufka kullanılmış ve pratik lahmacun olmuş. Yufka olmasa, alınılmakta ve kategoriye uygun değil diye düşünülmekte haklı diyeyim.
Ben anlayamadım Nevoş, neyse...
Ne etsin anam. Altında büyük gelin, üstünde guççük gelin, ortalarında kaldıAllahiiiiimhakikaten üveymisin yohsam yokkk laf çak arada
Gelinler hep kıymetliNe etsin anam. Altında büyük gelin, üstünde guççük gelin, ortalarında kaldı
Bana sıra gelmiyor
Kız ne laf çarpması, çok güzel görünüyor dedik
Bu yazdıgımı okumadın heralde o dediğini bana dediysen…C A N O
Sen olayları cok yanlıs anlıyosun lahmacun boregınıNevreste den ben istedim verdim onu dedi bende şakasına nasılsa lahmacun boregını ben almadım diye lahmacun lahmacundur diyebilirim dedim sorun mu var?
Canım bugün değil yapıldığı günde bayağı muhabbet yapıldı.Oda haklı olarak üstüne alıp bozuluyor
Alamadimya kotuleyebilirim falan yazmış makarasina bence azonce gördüm öyle biseydi takılmış sanırım canoom
Ama ben ona hitaben bişey demedim bana böyle deme hakkına sahip değildi yok kötülemişler falan diye, ben kendi adıma kötüleme falan yapmadım çünkü
İlk günden bugüne laf oluyor. Hanginiz olsanız alınırsınız. Börek değil direk lahmacun bu deniliyor.Keşke tüm yazısmaları okusaydıda ona göre cephe alsaydı
Yanlış anlaşılma olmuş canım sıkıntı yok benceİlk günden bugüne laf oluyor. Hanginiz olsanız alınırsınız. Börek değil direk lahmacun bu deniliyor.
Nede olsa ben alamadım. İsteğigim gibi kötüleyebilirm deniyor.
Yani bu yapım aşamasına ben tek başıma karar vermedim. Onay almasaydı yapmazdım. Art arda söylemler oldugu için artık can sıkmaya başladı. Tabiki şakaları yaparız ederiz ama herşeyin bir dozu var
PekiYanlış anlaşılma olmuş canım sıkıntı yok bence
Yok, gelinleri arasında sıkıntı çıkmasın diyeGelinler hep kıymetli
Fuluzumyaa deme öyle her yediğimde bu sözün gelecek aklıma boğazıma duracak yediklerimSen yerken ölcen biz yemezken
Hemde o biçim yemekYemek yemek miii
Yanlış anlaşılmalar olabilir abla yada nebilim konuyuda yeni okudum zaten çokta güzel yapmış zalıımAslında bu tür muhabbetlere ben bile bozuluyorum çünkü ben verdimAma 3.kez yapıldı hiç böyle muhabbet olmamıştı bende şaşırdım
Amaniiiiin alttan üstten kadında haklıNe etsin anam. Altında büyük gelin, üstünde guççük gelin, ortalarında kaldı
Bana sıra gelmiyor
Sağ olsunYok, gelinleri arasında sıkıntı çıkmasın diye
Geçen gittiğimde yapraklara baktım, yeğenim canım sarma istiyor babaannem deyince çekildim asmanın yanından. Annem toplayayım sana dedi, yok dedim, sen çocuklara sar, ben bulurum yaprak dedim. Yine de gelinlere salamura basarken, bana 1 poşet taze ayırmış. Sanada salamura yapayım mı dedi, benim için tazesi daha makbul, kaynatıp kaldırıyorum dedim. O zaman sana taze toplayıp, dondurucuya atayım dedi
Nevoşum bu sıra cok yogunum kendı evımızde falan yemek yemiyoruz annelerdeyız genelde o yuzden evde cok bulunamıyorum bide kayınvalidemlerin yazlıgında oluyoruz haftasonuda ondan yapamadım bi türlü sunum düşünmem mi düşünüyorum tabi
Yav sen ne tatlusun hiiiiiYok, gelinleri arasında sıkıntı çıkmasın diye
Geçen gittiğimde yapraklara baktım, yeğenim canım sarma istiyor babaannem deyince çekildim asmanın yanından. Annem toplayayım sana dedi, yok dedim, sen çocuklara sar, ben bulurum yaprak dedim. Yine de gelinlere salamura basarken, bana 1 poşet taze ayırmış. Sanada salamura yapayım mı dedi, benim için tazesi daha makbul, kaynatıp kaldırıyorum dedim. O zaman sana taze toplayıp, dondurucuya atayım dedi
Yorma kendini heeeecNevoşum bu sıra cok yogunum kendı evımızde falan yemek yemiyoruz annelerdeyız genelde o yuzden evde cok bulunamıyorum bide kayınvalidemlerin yazlıgında oluyoruz haftasonuda ondan yapamadım bi türlü sunum düşünmem mi düşünüyorum tabiinşallah yapıcam gecte olsa
Ya gelse bizde görsekNevoşum bu sıra cok yogunum kendı evımızde falan yemek yemiyoruz annelerdeyız genelde o yuzden evde cok bulunamıyorum bide kayınvalidemlerin yazlıgında oluyoruz haftasonuda ondan yapamadım bi türlü sunum düşünmem mi düşünüyorum tabiinşallah yapıcam gecte olsa
Yeğenlerim seviyor, kıyamamFuluzumyaa deme öyle her yediğimde bu sözün gelecek aklıma boğazıma duracak yediklerim
Hemde o biçim yemek
Yanlış anlaşılmalar olabilir abla yada nebilim konuyuda yeni okudum zaten çokta güzel yapmış zalıım
Amaniiiiin alttan üstten kadında haklı
Ama yinede koy ağırlığını vur elini masaya yasom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?