Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Evet canım bu lahmacun falan denildiAma ne farkeder aynı işlem bu miniği
Ben o konusmaları okumamısım canım, yanı onlara istinaden bişey demedim ben bugun baska bı muhabbeti ama ona hitaben değildi

Yanlış anlamış olabilir bak iyi oldu düzeltildi oda rahat olurO ilk gün edilen laflardan dolayı çekileyim bile dedi

Kız ne laf çarpması, çok güzel görünüyor dedik

Bu yazdıgımı okumadın heralde o dediğini bana dediysen… C A N O

Sen olayları cok yanlıs anlıyosun lahmacun boregını Nevreste den ben istedim verdim onu dedi bende şakasına nasılsa lahmacun boregını ben almadım diye lahmacun lahmacundur diyebilirim dedim sorun mu var?

Canım bugün değil yapıldığı günde bayağı muhabbet yapıldı.Oda haklı olarak üstüne alıp bozuluyor

Alamadimya kotuleyebilirim falan yazmış makarasina bence azonce gördüm öyle biseydi takılmış sanırım canoom

Ama ben ona hitaben bişey demedim bana böyle deme hakkına sahip değildi yok kötülemişler falan diye, ben kendi adıma kötüleme falan yapmadım çünkü

Keşke tüm yazısmaları okusaydıda ona göre cephe alsaydı
İlk günden bugüne laf oluyor. Hanginiz olsanız alınırsınız. Börek değil direk lahmacun bu deniliyor.
Nede olsa ben alamadım. İsteğigim gibi kötüleyebilirm deniyor.

Yani bu yapım aşamasına ben tek başıma karar vermedim. Onay almasaydı yapmazdım. Art arda söylemler oldugu için artık can sıkmaya başladı. Tabiki şakaları yaparız ederiz ama herşeyin bir dozu var

Yanlış anlaşılma olmuş canım sıkıntı yok bence

Gelinler hep kıymetli
Yok, gelinleri arasında sıkıntı çıkmasın diye
Geçen gittiğimde yapraklara baktım, yeğenim canım sarma istiyor babaannem deyince çekildim asmanın yanından. Annem toplayayım sana dedi, yok dedim, sen çocuklara sar, ben bulurum yaprak dedim. Yine de gelinlere salamura basarken, bana 1 poşet taze ayırmış. Sanada salamura yapayım mı dedi, benim için tazesi daha makbul, kaynatıp kaldırıyorum dedim. O zaman sana taze toplayıp, dondurucuya atayım dedi

Sen yerken ölcen biz yemezken
Fuluzumyaa deme öyle her yediğimde bu sözün gelecek aklıma boğazıma duracak yediklerim
Yemek yemek miii
Hemde o biçim yemek
Aslında bu tür muhabbetlere ben bile bozuluyorum çünkü ben verdimAma 3.kez yapıldı hiç böyle muhabbet olmamıştı bende şaşırdım
Yanlış anlaşılmalar olabilir abla yada nebilim konuyuda yeni okudum zaten çokta güzel yapmış zalıım
Ne etsin anam. Altında büyük gelin, üstünde guççük gelin, ortalarında kaldı
Bana sıra gelmiyor
Amaniiiiin alttan üstten kadında haklı
Ama yinede koy ağırlığını vur elini masaya yasom

Sağ olsun

Oriana ben senin sunumu merak ediyorum‍♀Ciddi planların var mı Ne zaman gelecek
Nevoşum bu sıra cok yogunum kendı evımızde falan yemek yemiyoruz annelerdeyız genelde o yuzden evde cok bulunamıyorum bide kayınvalidemlerin yazlıgında oluyoruz haftasonuda ondan yapamadım bi türlü sunum düşünmem mi düşünüyorum tabi inşallah yapıcam gecte olsa

Yav sen ne tatlusun hiiiii

Yorma kendini heeeec

Ya gelse bizde görsekKorkmamız gerekiyor mu
Hadi inşaallah

Yeğenlerim seviyor, kıyamam
Anneler günü zamanı erkek kardeşim ile birlikte hediye aldık. Bana uğrayacaktı küçük gelin, yeğenimin (3) elinde bir poşet yaprak geldi. “Hala bana sarma sar” diyor minnak
Annesine bunu halama vermeyelim demiş, anneside halan sana sarma saracak, ondan götürüyoruz diye kandırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…