Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Daha iyide bugün dirsekte biraz ağrı var gene

Hoş gördüm minnoşum sağol,daha iyi şimdilk ağrılar hafifledi biraz dirsek ağrıyor bugün biraz.
İnşallah daha iyi olsun abla
Buraya sinovac aşısı gelmiş randevumu değiştirdim
Bende sonraki ayın 5 ile 10 u arasında olmam lazım inşallah ozaman a kalır bende sinovac olmak istiyorum yerli asi fazi basliyormus haberin varmı abla

İnşallah daha iyi olsun abla

Bende sonraki ayın 5 ile 10 u arasında olmam lazım inşallah ozaman a kalır bende sinovac olmak istiyorum yerli asi fazi basliyormus haberin varmı abla
Ben sinovac istiyordum olunca değiştirdim.Çekiniyordum yan etki yapar diye

Ben sinovac istiyordum olunca değiştirdim.Çekiniyordum yan etki yapar diye
Şifa olsun bana da nedense sinovac daha mantıklı geliyor ...iğne kullanmasam olmayı düşünmüyordum ama iğne bagiiskligi bayağı düşürdü benim de bende sinovac beklediğim için almadim randevu

Ayy ablaaa burasi kış gibi
Heryer aynı demekki .
Çok geçmiş olsun tekrardan ablacım inşallah oda geçer bir an once dikkat et sen yine olabildigince
Sağol pericim olduğu kadarıyla dikkat etmeye çalışıyorum pericim
Olsa yollayım diyecemde .

Buraya sinovac aşısı gelmiş randevumu değiştirdim
Sinovac daha iyi sanki yan etkisi daha az diğerine göre.
Dün kızçemde olmuş kolum çok ağrıyor dedi yatağı bile toplayamadım dedi yani eşide oldu o daha iyiymiş.

Şifa olsun abla ona da

Valla çok guzel ozaman bol bol mincirirsin torunu benim de kardeşim gelecek hafta sonu

Söylemedim doğalgaz işleri var temizlik üstüne gelecek haberi yok
Gözün aydın olsun sen,nde minnoşum ne güzel.
Süprüz olacak desene eve mi doğal gaz döşenecek.

Gözün aydın olsun sen,nde minnoşum ne güzel.
Süprüz olacak desene eve mi doğal gaz döşenecek.
Evet abla apartmanda ilk bana gelecek komşular da diyor açılışı sende yapicaz pasta isitoyrlar mahallede de ikinci ev falan olacak sanırım Mart ayinda acilisi yapıldı anca evlere alıyoruz :))

Evet abla apartmanda ilk bana gelecek komşular da diyor açılışı sende yapicaz pasta isitoyrlar mahallede de ikinci ev falan olacak sanırım Mart ayinda acilisi yapıldı anca evlere alıyoruz :))
Çok rahat edersin aç musluğu sıcak su hemen gelsin hemde aylık fatura çok uygun geliyor.
Isınma içinde doğal gaz olacaksa fatura yüksek olur o zaman.
Yandın desene siparişlerde verilmiş

Çok rahat edersin aç musluğu sıcak su hemen gelsin hemde aylık fatura çok uygun geliyor.
Isınma içinde doğal gaz olacaksa fatura yüksek olur o zaman.
Yandın desene siparişlerde verilmiş
Abla bize kömürlü daha maliyetli geliyordu 3-4 Ton kömür yanıyor normalde

Tonu 800-900 civarı eee kaloriferci parası elektrik faturası aylık 100 de ona veriyoruz

Doğalgaz bana her türlü hafif gelecek yani ara kattayim ben :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…