Şifa olsun bana da nedense sinovac daha mantıklı geliyor ...iğne kullanmasam olmayı düşünmüyordum ama iğne bagiiskligi bayağı düşürdü benim de bende sinovac beklediğim için almadim randevu
Sağol pericim olduğu kadarıyla dikkat etmeye çalışıyorum pericim
Olsa yollayım diyecemde .
Sinovac daha iyi sanki yan etkisi daha az diğerine göre.
Dün kızçemde olmuş kolum çok ağrıyor dedi yatağı bile toplayamadım dedi yani eşide oldu o daha iyiymiş.
Benim iğneden 15 gun sonra yada 15 gün önce yaptırmam gerekiyormus abla doktruma sordum ..
Ayın 21 inde olacağım için benim zaman gelene kadar yine sinovac kalmaz 5 ile 10 arası korona aşısı olmam lazim yine kalmazsa bir ay sonraya bekleyeceğim tabi
Benim iğneden 15 gun sonra yada 15 gün önce yaptırmam gerekiyormus abla doktruma sordum ..
Ayın 21 inde olacağım için benim zaman gelene kadar yine sinovac kalmaz 5 ile 10 arası korona aşısı olmam lazim yine kalmazsa bir ay sonraya bekleyeceğim tabi