Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Senden böyle beğeni cümleleri duyunca çok mutlu oluyorum canım, çok teşekkür ederim
Arkadaşlar haklı sankiCiddi rakip olacaksınBenim börek iyi ki olmadı mı desem
Kendimi tutuyorum ama sizin börekleri görünce dayanamıyorumNiye benim konum yok diye

Arkadaşlar haklı sankiCiddi rakip olacaksınBenim börek iyi ki olmadı mı desem
Kendimi tutuyorum am sizin börekleri görünce dayanamıyorumNiye benim konum yok diye
Kısmet canım, ben ailece çok sevdiğimiz bir börek yaptım , kızımı okuldan almaya gittim, eve uçarak geldi paçanga var diye, o kadar seviyor diğer börekler de çok güzel, hem sunumlar, hem tarifler çok özenli senin olmamana senin açından üzüldüm ama bizim oylarımızın akibeti için birazcık minnacık sevinmiş olabilirim

Ahanda işte pacanga en korktuğum kişide cıktı Herkes dağılabilir
Offff ya, deme öyle valla diğer börekler ve sunumlar ortada, bir sürü iddali tarif var , her sene farklı bir börek 1.olmuş, bakalım bu sefer nasıl gelecek oylar, çok şaşırtıcı olabiliyor bazen oylama ,bekleyip görelim

Afiyet bal şeker olsun
4 gün kaldı tüm detaylarım hazır bir tek sunum yok.Umarım tutarım kendimi
Ama dediğin gibi muhteşem sunumlar,tarifler geldi.Yapsam bile sonlarda olmaktan korktum

Afiyet bal şeker olsun
4 gün kaldı tüm detaylarım hazır bir tek sunum yok.Umarım tutarım kendimi
Ama dediğin gibi muhteşem sunumlar,tarifler geldi.Yapsam bile sonlarda olmaktan korktum
Sen ve sonlarda olmak yan yana düşünemedim bu ikiliyi yaparsan biz de güzel bir börek ve güzel bir sunum görmüş oluruz canım 4 gün içinde kararını verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…