Sizi tanımıyorum ama yazdıklarınızı okudum cidden üzüldüm rabbim şifa versin tez zamanda
Eşine de insaf merhamet duyarlılık versin
Rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin
Çok geçmesi olsun
Sizi tanımıyorum ama yazdıklarınızı okudum cidden üzüldüm rabbim şifa versin tez zamanda
Eşine de insaf merhamet duyarlılık versin
Rabbim kimseyi sevdikleriyle imtihan etmesin
Çok geçmesi olsun
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun Eşim iyi bir insandır, bir daha doğsam yine onla evlenirim bak ama bazı özel sebeplerden dolayı hastane ve doktor sevmeme durumu var. tüm bu sorunlara bu durum da eklenince stres kat sayısı artıyor maalesef
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun Eşim iyi bir insandır, bir daha doğsam yine onla evlenirim bak ama bazı özel sebeplerden dolayı hastane ve doktor sevmeme durumu var. tüm bu sorunlara bu durum da eklenince stres kat sayısı artıyor maalesef
Hepsi aynı canımHiç kolay günler geçirmedik
Şimdi çevremdekiler ne şanslısın diyor
Ama ben neler çektim.O odunu yontmak için neler yaşadım
Seninde öyleŞimdi iyi olsalar ne olur
Anam, babam bilseydi yaşadıklarımı kıyamet kopardı
Ama artık eski Yasemin yok, o yüzden rahatım canım. Ve beni bu hale getiren herkes farkında
Çat çat konuşuyorum, kimse ağzını açamıyor
Anam, babam bilseydi yaşadıklarımı kıyamet kopardı
Ama artık eski Yasemin yok, o yüzden rahatım canım. Ve beni bu hale getiren herkes farkında
Çat çat konuşuyorum, kimse ağzını açamıyor
Ha YoK, benim öyle bir durumum yok. Mantar uçuk filan değil. Vulvar vestibülit diye değişik bir rahatsızlık. Sirkeyle, Hindistan ceviziyle geçecek bir sorun değil yani Ama onları da denedim şu 4 senede. Denemediğim şey kalmadı. Toplamda 40-50’ye yakın hap, fitil, krem, losyon, bitkisel şeyler, yağlar filan kullandım yani.
Benim neler çektiğimi Nevreste
bilir. Çok zorluklarla savaştım, boşanma aşamasına geldik ve o aşamaya gelince adam tüm içinde biriktirdiklerini kustu. Şimdi böyle davrandığına inanma, erkekler hiçbir şekilde anlamıyorlar yaşadıklarımızı
Ne bileyim belki siniri geçsin diye bitkisel bi şey tavsiye edecek sandım
Ha YoK, benim öyle bir durumum yok. Mantar uçuk filan değil. Vulvar vestibülit diye değişik bir rahatsızlık. Sirkeyle, Hindistan ceviziyle geçecek bir sorun değil yani Ama onları da denedim şu 4 senede. Denemediğim şey kalmadı. Toplamda 40-50’ye yakın hap, fitil, krem, losyon, bitkisel şeyler, yağlar filan kullandım yani.