Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Haklısın kuzum,insallah sabrinin karşılığını tez vakitte alırsın

Evliliğimin ilk 4 yılı doktordan çıkmadım.Şimdi ondan tırsıyorum.Biri bitmeden biri başlıyordu.Birde kim ne derse inanıyordum.Psikolojim pek normal değildi.Eşim zaten odun
Ondan seni anlıyorum

Haklısın kuzum,insallah sabrinin karşılığını tez vakitte alırsın
Amin cennam
Evliliğimin ilk 4 yılı doktordan çıkmadım.Şimdi ondan tırsıyorum.Biri bitmeden biri başlıyordu.Birde kim ne derse inanıyordum.Psikolojim pek normal değildi.Eşim zaten odun
Ondan seni anlıyorum
Ben de ilk defa eşimden uçuk kaptım. Beilki o uçuktan dolayı vajinal sinirlerim zarar gördü de böyle oldu bilmiyorum. 4 snedir gitmediğim doktor kalmadı. Anlayan 2 tanesini buldum. Biri ameliyat dedi. Diğer de işte blokaj yaptı. Ameliyat olmamak için direniyorum.

Aynen birde anlamıyorlar
22 yaşındaydım menapoza girmişsin demişti bir doktorDoğum yaptım kansersin dediler hastalığımı 1 yıl bulamadılar

Ama bu adam senin vebaline girdi belkide

Benim neler çektiğimi Nevreste bilir. Çok zorluklarla savaştım, boşanma aşamasına geldik ve o aşamaya gelince adam tüm içinde biriktirdiklerini kustu. Şimdi böyle davrandığına inanma, erkekler hiçbir şekilde anlamıyorlar yaşadıklarımızı

Bugün yanında gibi davranan yarın yüzüne öyle bir şey söylüyor ki

Hepsi aynı canımHiç kolay günler geçirmedik
Şimdi çevremdekiler ne şanslısın diyor
Ama ben neler çektim.O odunu yontmak için neler yaşadım
Seninde öyleŞimdi iyi olsalar ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…