- 24 Haziran 2015
- 40.398
- 155.937
- 798
Aaa sende miBursa kukrişko
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa sende miBursa kukrişko
Yok kız o kadar değilYa nefessiz kalıp bogulursam diye![]()
İyi bu sefer gerçekçiyiz.Gaz vermeyecektim ki zaten![]()
Valla o kadar evvoş, takinakli olmak bunu gerektirirYok kız o kadar değil![]()
Sunumun çok güzel olmuşKatıldım, yine umutsuzca...![]()
Farklı olmuş bencedeSunumun çok güzel olmuş![]()
Çok tarz olmuş hatta yaptığı en iyi sunum olmuşFarklı olmuş bencede![]()
Teşekkürler Nevoş. Beni kurtarmaz ama olsun. Her zamanki hedefim belli zaten, bu yarışmada da değişmedi. Kısmet bir dahaki aya.Sunumun çok güzel olmuş![]()
Benim yapmak istediğim farklılıklar bu tarz nevoş ama bunuda yapmak meseleÇok tarz olmuş hatta yaptığı en iyi sunum olmuş![]()
Sen ne seçeceğini bilmiyorsun ve bu çoğu kişide başlarda olduTeşekkürler Nevoş. Beni kurtarmaz ama olsun. Her zamanki hedefim belli zaten, bu yarışmada da değişmedi. Kısmet bir dahaki aya.![]()
Çok fazla sunum bakmak veya cafe restaurant gezmek lazımBenim yapmak istediğim farklılıklar bu tarz nevoş ama bunuda yapmak mesele![]()
Paçamdan ayrılmayan bir bebeyle yapabileceğim en kolay şeyi seçmeye çalışıyorum, evet galiba sorun orada ahajsajaj. Biz geçen sene karnımızı doyurduğumuza şükrediyorduk. Bu sene iyi yine.Sen ne seçeceğini bilmiyorsun ve bu çoğu kişide başlarda olduHiç öyle düşünme bazen sadece sunum bile yeterli.olabiliyor
Sunumdan anlıyorsan gerisi elbet oluyor![]()
Tarz meselesi, bu hemsonun tarzi. Diğer sunumlarida hep böyleydi. Kendini belli ediyo, nerde görsen tanırsın nevoşÇok fazla sunum bakmak veya cafe restaurant gezmek lazım![]()
Kafe restoran gezmek mi? Alırım bi dal.Çok fazla sunum bakmak veya cafe restaurant gezmek lazım![]()
Bahane kabul etmiyorumPaçamdan ayrılmayan bir bebeyle yapabileceğim en kolay şeyi seçmeye çalışıyorum, evet galiba sorun orada ahajsajaj. Biz geçen sene karnımızı doyurduğumuza şükrediyorduk. Bu sene iyi yine.![]()
Yakın çekim yapmaya çalıştım bu sefer. Burada öyle demişlerdi, KK yakın çekim severmiş. Ama yine de üstten çekimleri daha çok beğendim ben ahsjjajsTarz meselesi, bu hemsonun tarzi. Diğer sunumlarida hep böyleydi. Kendini belli ediyo, nerde görsen tanırsın nevoşkalıplaşmış bir tarz oturmuş
anlatabildim mi bilmiyom ama öyle iste nevoş
![]()
Biliyorum canımTarz meselesi, bu hemsonun tarzi. Diğer sunumlarida hep böyleydi. Kendini belli ediyo, nerde görsen tanırsın nevoşkalıplaşmış bir tarz oturmuş
anlatabildim mi bilmiyom ama öyle iste nevoş
![]()
Onlarda işe yarıyorKafe restoran gezmek mi? Alırım bi dal.![]()
Çok profesyonelYakın çekim yapmaya çalıştım bu sefer. Burada öyle demişlerdi, KK yakın çekim severmiş. Ama yine de üstten çekimleri daha çok beğendim ben ahsjjajs