• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Teşekkürler Nevoş. Beni kurtarmaz ama olsun. Her zamanki hedefim belli zaten, bu yarışmada da değişmedi. Kısmet bir dahaki aya. 🤪
Sen ne seçeceğini bilmiyorsun ve bu çoğu kişide başlarda oldu🤗Hiç öyle düşünme bazen sadece sunum bile yeterli.olabiliyor😊
Sunumdan anlıyorsan gerisi elbet oluyor🤩

Sen ne seçeceğini bilmiyorsun ve bu çoğu kişide başlarda oldu🤗Hiç öyle düşünme bazen sadece sunum bile yeterli.olabiliyor😊
Sunumdan anlıyorsan gerisi elbet oluyor🤩
Paçamdan ayrılmayan bir bebeyle yapabileceğim en kolay şeyi seçmeye çalışıyorum, evet galiba sorun orada ahajsajaj. Biz geçen sene karnımızı doyurduğumuza şükrediyorduk. Bu sene iyi yine. 🤪

Paçamdan ayrılmayan bir bebeyle yapabileceğim en kolay şeyi seçmeye çalışıyorum, evet galiba sorun orada ahajsajaj. Biz geçen sene karnımızı doyurduğumuza şükrediyorduk. Bu sene iyi yine. 🤪
Bahane kabul etmiyorum🤭Ben yaptıysam herkes yapar 🤪
Yeni başladık elbet yaparsın🤗

Tarz meselesi, bu hemsonun tarzi. Diğer sunumlarida hep böyleydi. Kendini belli ediyo, nerde görsen tanırsın nevoş 🤗 kalıplaşmış bir tarz oturmuş 🤗 anlatabildim mi bilmiyom ama öyle iste nevoş 😄
Yakın çekim yapmaya çalıştım bu sefer. Burada öyle demişlerdi, KK yakın çekim severmiş. Ama yine de üstten çekimleri daha çok beğendim ben ahsjjajs

Back
X