- 28 Haziran 2011
- 64.519
- 161.653
- 898
O zaman ben tarzı bırakıp gelişine koşayım mıAynen yenilenmek lazım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman ben tarzı bırakıp gelişine koşayım mıAynen yenilenmek lazım![]()
Yok sunumuda beğenmedim.Bambuya koyarım diye başka tabak ayarlamadım.Börek soğur,donar diye başka tabak seçemedim.Ama sen peynirden dolayı beğenmiyorsun nevoş dimi![]()
Tabi kiO zaman ben tarzı bırakıp gelişine koşayım mı![]()
Hemso gülün suçu ne ?
Gayet güzel olmuş askom ,daha ne olsun?Yok sunumuda beğenmedim.Bambuya koyarım diye başka tabak ayarlamadım.Börek soğur,donar diye başka tabak seçemedim.
Bambuda göstermedi yanına bir şeyler koydum.Onlarda içime sinmedi
Yani olmadı
Hepsi birbirini tetikledi diyorsun nevoş yaniYok sunumuda beğenmedim.Bambuya koyarım diye başka tabak ayarlamadım.Börek soğur,donar diye başka tabak seçemedim.
Yani olmadı
Aslında böreği fırından çıkarır çıkarmaz kesecektim, akışkan bir kaşar görüntüsü olacaktı. Onu çekecektim ama bil bakalım ne oldu? Bizimki merak etti, sandalyeye çıkayım derken gerisingeri düştü. Onu kucağa al, avut derken kaşar soğudu. Öyle yapabilsem cezbedici olabilirdi.Popüler tarifte önemli sadece sunum yeterli olmuyor bazen
Sen tarifini küçümsüyorsun ama bu şekil böreği yapan çok ve mercimekli börekte sevilen bir börektir
Sunumda çok iyi olmuş.
Belki sunumla bile çok fazla oy alacak![]()
Tarz yoksa gelişine vurucam artık napalim nevoşTabi ki![]()
Önemli olan kuzuya bir şey olmasın, börek gayet güzel zaten hemsomAslında böreği fırından çıkarır çıkarmaz kesecektim, akışkan bir kaşar görüntüsü olacaktı. Onu çekecektim ama bil bakalım ne oldu? Bizimki merak etti, sandalyeye çıkayım derken gerisingeri düştü. Onu kucağa al, avut derken kaşar soğudu. Öyle yapabilsem cezbedici olabilirdi.Neyse bir dahakine daha iyi olur inşşşşş.
Aslında var ya kamera arkası rezillik hemsoAslında böreği fırından çıkarır çıkarmaz kesecektim, akışkan bir kaşar görüntüsü olacaktı. Onu çekecektim ama bil bakalım ne oldu? Bizimki merak etti, sandalyeye çıkayım derken gerisingeri düştü. Onu kucağa al, avut derken kaşar soğudu. Öyle yapabilsem cezbedici olabilirdi.Neyse bir dahakine daha iyi olur inşşşşş.
Valla beni direkt bambu tabağın içindeki Adana böreği ilgilendiriyor. Adana böreği bu, daha ne olsun. Bilen bilir ve yine ona oy verir.Yok sunumuda beğenmedim.Bambuya koyarım diye başka tabak ayarlamadım.Börek soğur,donar diye başka tabak seçemedim.
Yani olmadı
Daha geliştirmek adına konuşuyoruz aşkomGayet güzel olmuş askom ,daha ne olsun?
Ben aşkomun dediği gibi mükemmeliyetçiyim yaptığım hiçbir şeyi beğenmiyorumHepsi birbirini tetikledi diyorsun nevoş yaniama resimin bütününe baktığın zaman çok güzel gözüküyor nevoş, sadece böreğe odaklanma
![]()
Orası doğru askomDaha geliştirmek adına konuşuyoruz aşkomTek tarz kalmamak lazım hep üste çıkmalıyız
![]()
Ahsjahjsja hiç deme.Aslında var ya kamera arkası rezillik hemso![]()
Sağlık olsun ona bir şey olmasınAslında böreği fırından çıkarır çıkarmaz kesecektim, akışkan bir kaşar görüntüsü olacaktı. Onu çekecektim ama bil bakalım ne oldu? Bizimki merak etti, sandalyeye çıkayım derken gerisingeri düştü. Onu kucağa al, avut derken kaşar soğudu. Öyle yapabilsem cezbedici olabilirdi.Neyse bir dahakine daha iyi olur inşşşşş.
Evet aşkomBen aşkomun dediği gibi mükemmeliyetçiyim yaptığım hiçbir şeyi beğenmiyorum![]()
Ben ilk önce yaptığımda olmadı diye sunum yapmadım.Özelden veya buradan 3-5 kişi ile konuştum.Böreğin adını bile duymamışlarValla beni direkt bambu tabağın içindeki Adana böreği ilgilendiriyor. Adana böreği bu, daha ne olsun. Bilen bilir ve yine ona oy verir.![]()
Sağ ol aşkom sende iyi oldu demesen eklemezdimOrası doğru askomAma olabileceğinin en iyisi olmuş, için rahat olsun demek istedim
![]()
Biz lokasyon olarak yakın olduğumuzdan biliyoruz herhalde. Antep’te dışarıdan alınan tek börek türü odur.Ben ilk önce yaptığımda olmadı diye sunum yapmadım.Özelden veya buradan 3-5 kişi ile konuştum.Böreğin adını bile duymamışlar
Yasmine video yolladım o hemen buldu![]()