• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Yok sunumuda beğenmedim.Bambuya koyarım diye başka tabak ayarlamadım.Börek soğur,donar diye başka tabak seçemedim.
Bambuda göstermedi yanına bir şeyler koydum.Onlarda içime sinmedi🤭
Yani olmadı🤦🏻
Hepsi birbirini tetikledi diyorsun nevoş yani🤷‍♀️ ama resimin bütününe baktığın zaman çok güzel gözüküyor nevoş, sadece böreğe odaklanma 🤔

Popüler tarifte önemli sadece sunum yeterli olmuyor bazen🤭
Sen tarifini küçümsüyorsun ama bu şekil böreği yapan çok ve mercimekli börekte sevilen bir börektir🤗
Sunumda çok iyi olmuş.
Belki sunumla bile çok fazla oy alacak🤗
Aslında böreği fırından çıkarır çıkarmaz kesecektim, akışkan bir kaşar görüntüsü olacaktı. Onu çekecektim ama bil bakalım ne oldu? Bizimki merak etti, sandalyeye çıkayım derken gerisingeri düştü. Onu kucağa al, avut derken kaşar soğudu. Öyle yapabilsem cezbedici olabilirdi. 🙄 Neyse bir dahakine daha iyi olur inşşşşş.

Aslında böreği fırından çıkarır çıkarmaz kesecektim, akışkan bir kaşar görüntüsü olacaktı. Onu çekecektim ama bil bakalım ne oldu? Bizimki merak etti, sandalyeye çıkayım derken gerisingeri düştü. Onu kucağa al, avut derken kaşar soğudu. Öyle yapabilsem cezbedici olabilirdi. 🙄 Neyse bir dahakine daha iyi olur inşşşşş.
Önemli olan kuzuya bir şey olmasın, börek gayet güzel zaten hemsom🤗

Aslında var ya kamera arkası rezillik hemso🤷‍♀️

Yok sunumuda beğenmedim.Bambuya koyarım diye başka tabak ayarlamadım.Börek soğur,donar diye başka tabak seçemedim.
Bambuda göstermedi yanına bir şeyler koydum.Onlarda içime sinmedi🤭
Yani olmadı🤦🏻
Valla beni direkt bambu tabağın içindeki Adana böreği ilgilendiriyor. Adana böreği bu, daha ne olsun. Bilen bilir ve yine ona oy verir. 😋

Sağlık olsun ona bir şey olmasın🤩🌹😍💖Bence böylede çok başarılı🤩

Valla beni direkt bambu tabağın içindeki Adana böreği ilgilendiriyor. Adana böreği bu, daha ne olsun. Bilen bilir ve yine ona oy verir. 😋
Ben ilk önce yaptığımda olmadı diye sunum yapmadım.Özelden veya buradan 3-5 kişi ile konuştum.Böreğin adını bile duymamışlar🤭
Yasmine video yolladım o hemen buldu🤣

Ben ilk önce yaptığımda olmadı diye sunum yapmadım.Özelden veya buradan 3-5 kişi ile konuştum.Böreğin adını bile duymamışlar🤭
Yasmine video yolladım o hemen buldu🤣
Biz lokasyon olarak yakın olduğumuzdan biliyoruz herhalde. Antep’te dışarıdan alınan tek börek türü odur. 🤷🏻‍♀️

Back
X