Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Et burada da pahalı
Biz Marmara bölgesinde yaşayanlar ölsün mü

Ben reçel çok severim ama kayısı ayva kara dut vişne incir çilek falan yaptım hep birde nar istiyorum
Benim reçelle aram yok aslında. Regl zamanım gelince bazen canım çilek reçeli ister, o kadar
Eve alınmış, yenmeyen meyveleri reçel yaparım ben. Onu da babama götürürüm, en minik kavanozlar var ya 300ml olan, onlarla 1 kavanoz kendime bırakırım. Olurda kahvaltıya falan gelen olur diye

Pürpürüm (semizotu) zamanı şimdi. Dağ bayır semizotu mu arayayım
Yok mu bir karış toprak evin etrafında semizotu aldığın zaman silkele tohumunu oraya

Benim evin önünde iki tane çıkmış birini bekliyorim tohum yapsın diye kendi halinde çıkanlar daha lezzetli oluyor

Yok mu bir karış toprak evin etrafında semizotu aldığın zaman silkele tohumunu oraya

Benim evin önünde iki tane çıkmış birini bekliyorim tohum yapsın diye kendi halinde çıkanlar daha lezzetli oluyor
Var canım, semizotu da var. Ama yemek yapacak kadar yok, başkalarının bahçesine de giremem
Bakma, bizim burada da çok otlar var. Ama ben bilmem.
Annem de bilmez
Bizim buralarda ektiğin sebzeyi bilir ve yersin. Semizotu, kaldirek gibi otlar toplayıp yenir.
Diğer otları köylerdekiler bilir, kayınpederin köyünde yedim değişik otların kavurmalarını falan

İyi olmaya çalışıyorum canim sagol dün ignemi yaptım ama hiç etki etmedi hala sen nasılsın canım

Böreği fırına vereceğim birazdan tüm gözler üzerimde kahretsin
Geçmiş olsun canım yaa belki ilk iğne olduğu için henüz etki etmemiştir
Merakla bekliyoruz böreğini

İyi olmaya çalışıyorum canim sagol dün ignemi yaptım ama hiç etki etmedi hala sen nasılsın canım

Böreği fırına vereceğim birazdan tüm gözler üzerimde kahretsin
Geçmiş olsun canım yaa belki ilk iğne olduğu için henüz etki etmemiştir
Merakla bekliyoruz böreğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…