Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Canım
Her şey daha iyi olacak inşaallah

İyiyiz şükür, sen de iyi olacaksın Allah ın izniyle gönlünü ferah tut olur mu karamsar olmamaya çalış ❤

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ...

Allah yardimcin olsun inş canım ayşom, rabbim tez zamanda şifa versin
Çok teşekkür ederim canlarım. Allah razı olsun Seviyorum sizleri, iyi ki varsınız

Bu aralar sadece yalnız kalmak istiyorum. Gerçekten hiçbir yerde duramıyorum. forumdan çıkamazdım, şimdi başka şeyleri düşünmekten forum aklıma gelmiyor her şey üst Üste geldi. Bu iğne tedavisi, çenemin kilitlenmesi, dişimin çekilmesi, blokajlar… şu 10 günde 20 yaş yaşlandım sanki.

Üstelik aşılamaya da niyetlendik bu ay. Çenemi sıktığım için botoks da yaptıracağız. bugün dişçiden çıktım. 3 diş için 3600 TL fiyat çıkardı. 5000 de olabilir, kaplamayı çıkarttığımda göreceğim dişlere bağlı dedi. E botoks 1500, aşılama 1500… git gel, tekirdağ ayrı masraf. Çorlu ayrı masraf. ağrısı, acısı, sızısı bambaşka dert…

sadece yoruldum sanırım.

Her zorluğun ardında bir kolaylık vardır böyle düşünmeye çalış. Yalnız kalmak istiyorsan da yalnız kal tabiki, sana ne iyi geliyorsa onu yap.

Maddi manevi yıpratıcı bir süreç oluyor belki ama Allah dermansız dert vermesin sonunda feraha ereceksin inşallah hepsi için

Allah kolaylık versin canımKolay değil ama her zorluğun arkasında bir mükafaat vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…